Κατηγορίες
Αστεία - Διάφορα

Η κυρία πουλάει το σπίτι και ρίχνει την τιμή αν ο αγοραστής πάρει μαζί και τον άντρα της (photos)

Μία πολύ ιδιαίτερη προσφορά κάνει μια γυναίκα, η οποία πουλάει το σπίτι της, αλλά προτίθεται να ρίξει την τιμή… με έναν όρο: Αν κάποιος από τους υποψήφιους αγοραστές πάρει μαζί και τον πρώην σύζυγό της.

Κι όμως… Η 43χρονη Crystal Ball, από τη Φλόριντα και ο πρώην σύζυγός της Richard Chaillou (54 ετών), πρόσφατα είπαν να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από επτά χρόνια γάμου. Το ζευγάρι συνεχίζει να έχει βέβαια καλές σχέσεις, σε σημείο που η Crystal να θέλει να τον… αποκαταστήσει.

Στην ανάρτησή της μάλιστα γράφει πως «αυτός ο άνθρωπος είναι των ονείρων σας για την κουζίνα. Είναι ένας προσωπικός σεφ και σερβιτόρος που μαγειρεύει τέλεια γεύματα, σε μια καινούρια κουζίνα με νέους πάγκους».

2

Για τη σχέση της με τον Richard είπε: «Είχαμε τα προβλήματά μας, αλλά είμαστε εντάξει τώρα και θέλουμε το καλύτερο ο ένας για τον άλλον».

Στην ξεκαρδιστική της καταχώριση για το σπίτι περιγράφει τον Richard ως «χέρι βοήθειας» που θα μαγειρεύει και θα καθαρίζει για τους ιδιοκτήτες, με αντάλλαγμα ένα δωμάτιο στο σπίτι.

Παράλληλα, μοιράστηκε μια σειρά από ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα του Richard να ποζάρει μέσα στο σπίτι.

2

Το σπίτι πωλείται για 699.000 λίρες, αλλά θα γίνει έκπτωση, εάν ο νέος ιδιοκτήτης αναλάβει τον πρώην της: «Δεν είναι απαίτηση να πάρει ο αγοραστής και τον Richard, αλλά η επιλογή υπάρχει, γι αυτούς που θέλουν να γλιτώσουν κάποια χρήματα από την αρχική τιμή του ακινήτου».

Βέβαια, όλο αυτό δεν συνάδει με τους κανόνες πώλησης ακινήτων και ήδη οι ιστοσελίδες real estate «κατεβάζουν» την ανάρτηση.

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected