Κατηγορίες
Αθλήματα

Μεγάλη νίκη του Άθλου Ορεστιάδας, έκανε το 1-0 κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Άθλο Ορεστιάδας, που τον βάζει στον…δρόμο για την άνοδο στη Volley League.

O Φίλιππος Βέροιας αν και προηγήθηκε με 1-0 σετ, στο τέλος ηττήθηκε με 1-3 σετ από την θρακιώτικη ομάδα και ξεκίνησε με το αριστερό το μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Μακροχώρι και σίγουρα δεν διεκδικεί «δάφνες ποιότητας», οι αθλητές του Φιλίππου, έδειξαν πάθος για τη νίκη, έδωσαν δυνατές μονομαχίες και κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στο πλευρό τους.

Στα κρίσιμα σημεία όμως οι «ερυθρόλευκοι της Βέροιας», «πλήρωσαν» την πολυήμερη αγωνιστική απραξία, καθώς φάνηκαν να ξεμένουν από δυνάμεις, σε σχέση με τους φιλοξενούμενους, που βρίσκονταν σε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό.

Μετά από το σημερινό αποτέλεσμα και ενόψει του β ματς στην Ορεστιάδα (4/5) η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τα παιδιά του Τάκη Χριστοοφορίδη, προκειμένου ισοφαρίζοντας 1-1 τις νίκες να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για τη σωτηρία, επιστρέφοντας τη σειρά των αγώνων σε 3ο ματς στη Βέροια (7/5), όπου θα κριθεί οριστικά το εισιτήριο για την Volleyleague της επόμενης σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected