Basket

Ισοφάρισαν οι Celtics παρά τη “μάχη” του Giannis (vids)

Οι Μπόστον Σέλτικς αυτήν τη φορά εκμεταλλεύτηκαν τη δυναμική της έδρας τους, κέρδισαν με 109-86 τους Μιλγουόκι Μπακς και ισοφάρισαν σε 1-1 την ημιτελική σειρά της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ηγήθηκε και πάλι των «ελαφιών» με 28π., εννέα ριμπάουντ και εφτά ασίστ, αλλά δεν είχε βοήθεια από τους συμπαίκτες του. Στους 19π. με 7/20 σουτ εντός παιδιάς, τα τέσσερα ριμπάουντ και τις εφτά ασίστ «σταμάτησε» ο Τζρου Χόλιντεϊ και από 13π. έβαλαν ο Μπόμπι Πόρτις (μαζί με οκτώ ριμπάουντ) και Πατ Κόνατον.

Ο Μπρουκ Λόπεζ περιορίστηκε στους 2π. και τα έξι ριμπάουντ και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε για μόλις 1.52’, χωρίς να προλάβει να γράψει κάτι στη στατιστική του.

Οι «Κέλτες» είχαν 13/20 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν στο +25. Ο Τζέιλεν Μπράουν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ τους με 30π., πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ, ο Τζέισον Τέιτουμ είχε άλλους 29π. και οκτώ ασίστ και ο Γκραντ Ουίλιαμς 21π. και πέντε ριμπάουντ.

Double double με 11π. και ισάριθμα ριμπάουντ έκανε ο Αλ Χόρφορντ, που είχε και τρεις ασίστ, τέσσερα κλεψίματα. Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς συνείσφερε 10π. και πέντε ριμπάουντ και ο Ντέρικ Ουάιτ είχε 0/6 σουτ, τέσσερα ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

*basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected