Κατηγορίες

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Εργοτέλη, 1-0 την ΑΕΛ

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα play offs η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Εργοτέλη, η οποία επικράτησε στη Λάρισα της τοπικής ΑΕΛ 1-0, για την πρώτη αγωνιστική.

Σε έναν αγώνα διαφήμιση του Γυναικείου ποδοσφαίρου, οι δύο ομάδες παίζοντας δυνατά και με πολλά τρεξίματα πρόσφεραν όμορφο θέαμα σε όσους το παρακολούθησαν. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τις γηπεδούχες στο 26’ με το σουτ της Κοντού να περνά άουτ, για να απαντήσει ο Εργοτέλης στο 35’ με τη σέντρα σουτ της Δρακωνάκη την οποία εξουδετέρωσε εντυπωσιακά η Βλασιάδου.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, στο 36’ η Δρακωνάκη με πανέξυπνη κάθετη πάσα τροφοδότησε την Τζόνσον η οποία πέρασε και την Βλασιάδου και σημείωσε το 0-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ πίεζε για την ισοφάριση και στο 47’ χάθηκε σημαντική ευκαιρία όταν η Γρηγοριάδου απέκρουσε σουτ και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, με τον Εργοτέλη να αντιδρά και στο 58’ η Τζόνσον από πλάγια θέση έδωσε στην Ξυλούρη η οποία δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με το 0-1 να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Συνθέσεις

ΑΕΛ : Βλασιάδου, Παυλοπούλου, Σεάρα, Κοντού, Σωτηριάδη (67’ Μούκα), Μούστο, Καστάνον, Νικολαΐδου, Στρουμπέλοβα, Γούλα, Ρήγα.

Εργοτέλης : Γρηγοριάδου, Ξέρα, Καλέση, Σιδηρά, Κωνσταντοπούλου, Κιουτάχιαλη, Μπράουν, Δρακωνάκη (90’ Σαριδάκη), Ραπάνη, Τζόνσον (88’ Φανουράκη), Γουνάκη (79’ Ξυλούρη).

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected