Κατηγορίες
Basket

Έντριαν Πέιν: Η φιλία του με την 8χρονη Λέισι που έκανε τις ΗΠΑ να δακρύσουν (vids)

Ο Έντριαν Πέιν δολοφονήθηκε στις ΗΠΑ και βύθισε στο “πένθος” το παγκόσμιο μπάσκετ, αλλά και ολόκληρη τη χώρα του, την οποία και είχε “κερδίσει” την περίοδο που αγωνιζόταν στο κολεγιακό πρωτάθλημα με το πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θεωρείτο μεγάλο ταλέντο, αλλά έγινε ευρέως γνωστός εξαιτίας της φιλικής του σχέσης με την 8χρονη Lacey Holsworth. Το αξιαγάπητο κοριτσάκι έδινε “μάχη” με μία πολύ επιθετική μορφή καρκίνου, αλλά έγινε ταυτόχρονα και… μασκότ της ομάδας, δίνοντας το “παρών” σε όλα της τα παιχνίδια.

Ο Πέιν βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της και παρέμεινε πραγματικά δίπλα της μέχρι την τελευταία στιγμή, με την οικογένειά της να τον θεωρεί μέλος της από ένα σημείο και μετά.

Η σχέση τους είχε απασχολήσει μάλιστα και όλα τα εθνικά δίκτυα τηλεόρασης στις ΗΠΑ, με τους δυο τους να δίνουν πλήθος συνεντεύξεων και τη μικρή Lacey να φθάνει τους 40.000 ακολούθους στο twitter. Ενίσχυσε έτσι και τις δωρεές για τα ιατρικά της έξοδα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να την κρατήσει στη ζωή, καθώς πέθανε το 2014, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη τη χώρα.

Ο Πέιν είχε φροντίσει όμως να της κάνει “δώρο” και μία εκπληκτική εμπειρία, αφού συμμετείχε για χάρη της σε ένα διαγωνισμό καρφωμάτων του κολεγιακού πρωταθλήματος, με την ίδια να δίνει το “παρών” στη γιορτή του μπάσκετ. O άλλοτε παίκτης και των Ατλάντα Χοκς και Ορλάντο Μάτζικ φόρεσε μάλιστα μία μπλούζα με το σήμα του σούπερμαν, καθώς έτσι τον αποκαλούσε εκείνη.

Η σχέση του Πέιν με το 8χρονο κοριτσάκι επανήλθε λοιπόν, στο προσκήνιο μετά την είδηση του θανάτου του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και της Βιλερμπάν, με όλο τον κόσμο να αποθεώνει τον εκλιπόντα για τον χαρακτήρα του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected