Κατηγορίες
Super League 1

Εκπληκτική κίνηση από τους Fentagin: Συγκέντρωσαν 7.500€ για την μικρή Μιχαέλα-Γαβριέλα

Την κοινωνική δράση του έδειξε για ακόμα φορά ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του Περιστερίου που συγκέντρωσε ένα σημαντικό ποσό για την μικρή Μιχαέλα-Γαβριέλα. Οι Fentagin μόλις πληροφορήθηκαν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η 8χρονη, έκαναν αυτό που κάνουν πάντα. Κινητοποιήθηκαν και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα σεβαστό ποσό για το κοριτσάκι.

Η Μαχαέλα-Γαβριέλα μένει με τους γονείς της, στο Περιστέρι. Είναι μόλις 8 ετών και πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1 (sma1). Η μικρή χρειάζεται ένα ειδικό αμαξίδιο για να μπορεί να μετακινείται πιο εύκολα προκειμένου να κάνει τις θεραπείες της, να βγαίνει βόλτα και να απολαμβάνει τον ήλιο όπως τα υπόλοιπα παιδιά.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε μια τεράστια κινητοποίηση από τους Fentagin με κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό για τα έξοδα της μικρής. Μεταξύ άλλων (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, γονείς, Ερασιτέχνες) στην προσπάθεια αυτή βοήθησαν οι οπαδοί του Πανιωνίου και του ΠΑΣ Γιάννινα αποδεικνύοντας ότι το ενωμένο οπαδικό κίνημα είναι ικανό να πετύχει πολλά…

Η ανακοίνωση των Fentagin αναφέρει: «Έχουμε διαλέξει ως σύνδεσμος μια στάση ζωής. Μια στάση που απεικονίζει το πάθος για την μάχη. Άλλωστε αυτό σημαίνει και το όνομα μας στα αραβικά που εδώ και 42 χρόνια διάλεξαν οι οπαδικοί μας πρόγονοι. Παλεύουμε καθημερινά για την Πόλη μας και τα χρώματα της ομάδας μας. Παλεύουμε χωρίς να είμαστε πολλοί αλλά με πείσμα χιλιάδων. Και όταν βλέπουμε κάποιον να μάχεται με το ίδιο πείσμα, νιώθουμε την υποχρέωση να βοηθήσουμε.

Εδώ και καιρό, πληροφορηθήκαμε ότι μια μικρή συμπολίτισσα μας δίνει την δική της μάχη και νιώσαμε αυτό το πείσμα να την βοηθήσουμε. Η Μιχαέλα-Γαβριέλα χρειάζεται ένα ειδικό αμαξίδιο για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την σπάνια ασθένεια της και ο σύνδεσμος από τις 15 Απριλίου ξεκίνησε την διάθεση κουπονιών οικονομικής ενίσχυσης στην τιμή των 5 ευρώ. Χθες λοιπόν παραδόθηκαν στην οικογένεια σχεδόν εφτά χιλιάδες πεντακόσια (7.500) ευρώ και πιστεύουμε ότι από την μεριά μας κάναμε ότι μπορούσαμε!

Τα κουπόνια μοιράστηκαν στα μέλη μας και στον απλό φίλαθλο κόσμο, κατά την διάρκεια των αγώνων, καθώς και τους συλλόγους του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ και Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. Πιο συγκεκριμένα δόθηκαν κουπόνια στους πάγκους των επαγγελματικών Ομάδων (παίχτες, προπονητικό team, ιατρικό team κλπ) καθώς και στους ερασιτέχνες με σκοπό να μοιραστούν, σε όσο το δυνατόν περισσότερους γονείς.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του συνδέσμου, τους οπαδούς του Πανιωνίου και τους Πας Γιάννινα, τους συμπολίτες μας, τους γονείς, αλλά και τα παιδιά των ομάδων μας, από το μικρότερο μέχρι και τους επαγγελματίες αθλητές. Για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά και ότι ο ρόλος του συνδέσμου είναι να ενώνει.

Στόχος μας ήταν να φτάσουν τα κουπόνια παντού και να αγοράσει κάθε ένας από ένα. Δεν αποζητούσαμε την αγορά απο λίγους. Θέλαμε οι «πολλοί» να ενισχύσουν από τα λίγα που διαθέτουν. Θέλαμε η διαδικασία να ανοίξει όσο το δυνατόν περισσότερο και με πρωταρχικό σκοπό να δημιουργήσει συνειδήσεις. Θεωρούμε πως το πετύχαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό και αυτό είναι που μας κάνει να χαιρόμαστε περισσότερο. Η πολυσυμμετοχικότητα και όχι οι “χορηγίες”. Η αλληλεγγύη και όχι η ελεημοσύνη!

Σκοπός μας είναι να μεταδίδεται το πνεύμα του μαχητή και όχι του βολεμένου που καθαρίζει άλλος για πάρτη του!

Υγ. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε το Fentagin Club, όχι μόνο για έναν ισχυρό αθλητικό σύλλογο, αλλά πολύ περισσότερο για μια σοβαρή και ανιδιοτελή κοινωνική παρουσία, εντός της πόλης του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και όχι μόνο.

ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ
FENTAGIN 1980».

*Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να απευθυνθεί στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί για την Μιχαέλα-Γαβριέλα

error: Protected