Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρωταθλητής στο Κανκούν ο Περβολαράκης

Ούτε ένα σετ δεν έχασε την τελευταία εβδομάδα ο Μιχάλης Περβολαράκης στην πόλη Κανκούν στο Μεξικό, όπου κατέκτησε τον 3ο του τίτλο σε τουρνουά της ITF στα μονά, 1ο από το 2019.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο 25χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.404 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, κέρδισε στους πρώτους δυο γύρους τους Αμερικανούς Matt Kuhar με 6-3, 6-3 και Bryce Nakashima με 6-4, 6-2.

Στα προημιτελικά είχε ένα πολύ δύσκολο ματς, το οποίο έβγαλε επίσης στα δυο σετ, επικρατώντας του Βολιβιανού Federico Zeballos με 7-5, 7-6 (6). Στα ημιτελικά κέρδισε τον Τζαμαϊκανό Blaise Bicknell με 7-5, 6-4.

Την Κυριακή αγωνίστηκε στον τελικό, όπου συνάντησε τον 19χρονο Κινέζο Haoyuan Huang, τον οποίο κέρδισε με 6-3, 6-4.

Ο Περβολαράκης βρίσκεται στο Μεξικό τον τελευταίο μήνα, καθώς είχε παίξει στο Challenger του Morelos την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου. Στη συνέχεια πήγε στην Πόλη του Μεξικού, όπου κατέκτησε πριν από 15 μέρες τον τίτλο στο 25άρι τουρνουά του UTR Tennis Tour. Τις δυο τελευταίες εβδομάδες έπαιξε στα 15άρια Futures του Κανκούν.

Αυτή την εβδομάδα ο Έλληνας πρωταθλητής θα ξεκουραστεί και θα επιστρέψει στη δράση την ερχόμενη εβδομάδα, συμμετέχοντας στο Little Rock Challenger στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μετά απ’ αυτό θα παίξει σε ακόμα ένα αμερικανικό Challenger, στο Ορλάντο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected