Γ Εθνική / Τοπικά

Στη δεύτερη θέση των μπαράζ ο Μακεδονικός, 1-0 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Με γκολ του Μπρατσιάνι στο 11ο λεπτό, ο Μακεδονικός πήρε τη δεύτερη διαδοχική νίκη του στα play-off της Γ Εθνικής και έβαλε πλώρη για τη Super League 2, με τον Αγροτικό Αστέρα να μην έχει τις απαντήσεις στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και να σταματά στον εξαιρετικό Γουναρίδη.

Με την παρουσία του κόσμου να κάνει για ακόμη μια φορά ξεχωριστό το κλίμα και την ατμόσφαιρα στην Ευκαρπία, ο Μακεδονικός υποδέχτηκε τον Αγροτικό Αστέρα με ένα και μόνο στόχο: τη νίκη που θα τον έστελνε στους 8 βαθμούς.

Η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη έδειξε από νωρίς την πρόθεση της, με τον Χασάνογλου να σερβίρει και τον Μπρατσιάνι να σκοράρει με κεφαλιά στο 11ο λεπτό!

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να κάνουν δύο τα τέρματα τους στο 32′, όταν μετά από νέα ασίστ του Χασάνογλου σε όμορφη αντεπίθεση, ο Λάλκοβιτς αστόχησε εξ επαφής!

Ο Αγροτικός, που είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους, άρχισε να γίνεται απειλητικός στο δεύτερο ημίχρονο και αφού πρώτα ο Στρατηλάτης είχε αποκρούσει θεαματικά ένα σουτ του Τσουκάνη. Αρχικά, λοιπόν, με μια πολύ καλή κεφαλιά του Νικολαΐδη και έπειτα με το εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Μελισσόπουλου, οι «Σταχυοφόροι» έφτασαν κοντά στην ισοφάριση όμως σταμάτησαν στον εκπληκτικό Γουναρίδη, που απέκρουσε εντυπωσιακά και στις δύο περιπτώσεις.

Το παιχνίδι κύλησε προς το φινάλε χωρίς αλλαγή στο σκορ και με τον Μακεδονικό να διαχειρίζεται άνετα το προβάδισμα του. Το τελικό 1-0 στέλνει τους «πράσινους» στους 8 βαθμούς και τη δεύτερη θέση! Ακολουθεί ρεπό για την 6η αγωνιστική και η τελευταία κρίσιμη αγωνιστική, το επόμενο Σάββατο (11/06), με παιχνίδι στην έδρα του ΠΑΟ Ρουφ.

Συνθέσεις

Μακεδονικός (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Χασάνογλου, Τσιαμπάζης, Σαραγιώτης, Βασιλείου, Μπρατσιάνι, Γαρύφαλλος, Τσουκάνης, Λάλκοβιτς (90+2′ Ζαννάκης), Τοπούζης.

Αγροτικός Αστέρας (Κώστας Γαλτσίδης): Στρατηλάτης, Καραγιάννης, Νικολαΐδης, Ψάλτης, Βοσκόπουλος, Σαρβανίδης, Ζαφειρίδης, Καθάριος (73′ Καράμπελας), Ευθυμιάδης, Χαλκιαδάκης, Μελισσόπουλος.

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Παναχαϊκή 4 4 0 0 8 2 6 12
2 Μακεδονικός 5 2 2 1 3 2 1 8
3 Προοδευτική 4 2 1 1 6 1 5 7
4 Αγροτικός Αστέρας 5 2 1 2 6 5 1 7
5 ΠΑΟ Ρουφ 4 2 0 2 4 5 -1 6
6 ΓΣ Ηλιούπολης 4 0 1 3 2 5 -3 1
7 Ηρακλής Λάρισας 4 0 1 3 1 10 -9 1
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected