Κατηγορίες
Αθλήματα

Κυρίως ταμπλό Σκορίλας και Σακελλαρίδης στα Σκόπια

Συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις τους και τις νικηφόρες πορείες τους στα Σκόπια οι Αλέξανδρος Σκορίλας και Στέφανος Σακελλαρίδης, που εξασφάλισαν από ένα εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό του δυνατού χωμάτινου τουρνουά των 25.000 δολαρίων της ITF.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Σκορίλας, Νο.3 στο ταμπλό των προκριματικών, συνέτριψε μέσα σε 54 λεπτά τον Ρουμάνο Dan Radu Munteanu με 6-1, 6-0.

Ο Σακελλαρίδης, Νο.1 στο ταμπλό, επέστρεψε από σετ πίσω και έκαμψε την αντίσταση του Βούλγαρου Yanaki Milev στο match tie-break, με 3-6, 6-3, 10-4.

Σε εξ αναβολής αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο, ο Μιχάλης Σακελλαρίδης δεν τα κατάφερε κόντρα στον Βραζιλιάνο Ighor Halmenschlager Reis, απέναντι στον οποίο έδωσε μεγάλη μάχη αλλά ηττήθηκε με 7-6 (4), 0-6, 10-7.

Στον 3ο προκριματικό γύρο ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι Γιάννης Κουντουράκης και Γιάννης Ξυλάς. Ο τελευταίος ηττήθηκε από τον Ρουμάνο Bogdan Pavel, No.8 στο ταμπλό, με 1-6, 6-4, 10-2, ενώ ο Κουντουράκης από το Νο.2 του ταμπλό Tomislav Jotovski, με 6-2, 6-0.

Αύριο ο Σκορίλας θα αντιμετωπίσει για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό τον επίσης προερχόμενο από τα προκριματικά, Bogdan Pavel, ενώ ο Σακελλαρίδης θα παίξει με το Νο.1 του ταμπλό και Νο.286 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Laurent Lokoli.

Στο διπλό, ο Στέφανος Σακελλαρίδης θα παίξει με τον αδερφό του Δημήτρη, αντιμετωπίζοντας και εκεί το κορυφαίο δίδυμο του ταμπλό, τον Σουηδό Filip Bergevi και τον Τυνήσιο Moez Echargui.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected