Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Συγκινητικό το αντίο του Μαρσέλο στη Ρεάλ : “Ξυπνούσα κάθε μέρα ευτυχισμένος που ήμουν στο μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο” (vids)

«Σήμερα λέμε ευχαριστώ στον μεγάλο αρχηγό μας, έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους του συλλόγου και τον παίκτη με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Τον Μαρσέλο. Αγαπητέ Μαρσέλο, εκπλήρωσες όλα τα όνειρα που είχες όταν έφτασες σε ηλικία μόλις 18 ετών. 25 τίτλους, 564 αγώνες και 38 γκολ. Είσαι ένας από τους καλύτερους μπακ στην ομάδα μας και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Έχεις μεταδώσει τις αξίες της Ρεάλ Μαδρίτης και θα συνεχίσεις να το κάνεις. Το να είσαι ο παίκτης με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία της Μαδρίτης είναι μόνο για τους εκλεκτούς. Είμαστε περήφανοι και προνομιούχοι που είχαμε έναν παίκτη σαν εσένα να εκπροσωπεί την ομάδα μας για πολλά χρόνια», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα μπορούσα να μιλήσω κανονικά…», με αυτή την φράση ξεκίνησε ο Βραζιλιάνος που ήταν φανερά συγκινημένος.

«Σήμερα είναι μέρα χαράς. Κλαίμε από χαρά. Ξυπνούσα κάθε μέρα της ζωής μου με τη χαρά να βρίσκομαι στο καλύτερο κλαμπ στον κόσμο. Σήμερα φεύγω ως ο παίκτης με τις περισσότερες κατακτήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τους φροντιστές, που είναι σαν οικογένεια, τους ανθρώπους που κάνουν τη ‘βρώμικη’ δουλειά γιατί αφοσιωνόμαστε μόνο στο να παίζουμε ποδόσφαιρο και χωρίς αυτούς, δεν θα ήταν δυνατό. Όπως πάντα, μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης, θα είναι πολύ λαμπρό. Δεν είναι αντίο, δεν νιώθω ότι φεύγω από τη Ρεάλ Μαδρίτης», ήταν κάποια από τα λόγια του θρυλικού μπακ της «βασίλισσας».

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected