Κατηγορίες
Super League 2

Απίστευτο κι όμως ελληνικό : Ο δικηγόρος ποδοσφαιριστών των Τρικάλων κατήγγειλε πως στα συμβόλαια υπήρχαν ποινές…ήττας!

Ο ΑΟ Τρίκαλα είχε την πρωτιά τη Δευτέρα (20/06) στη συνεδρίαση της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ.

Φυσικά, η ΠΑΕ δεν παραστάθηκε στις επανασυζητήσεις των προσφυγών των Ευθύμη Ζησόπουλου, Αρμάντο Περλέσι, Νίκου Κεχαγιά, Θοδωρή Χειρίτραντα, Βασίλη Πέλκα, Γιάννη Γκοβίνα, Ζαχαρία Στεφανίδη και Βασίλη Μπαξεβάνου. Το ίδιο έγινε στην εξ αναβολής υπόθεση του Ζογκ Ντιαλόσι και στην πρωτοείσακτη του Σωκράτη Μυλόπουλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο δικηγόρος των δύο τελευταίων, Αντώνης Βογιατζάκης έθεσε δύο νομικά ζητήματα στην εκδίκαση της προσφυγής του Ντιαλόσι. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το πρώτο νομικό θέμα έχει να κάνει με τη θέση αναστολής των εργαζομένων ενώ αγωνίζονται και παρέχουν κανονικά τις υπηρεσίες τους. Το δεύτερο είναι ο όρος στο συμβόλαιο όπου συμφωνείται πέραν των πρόσθετων παροχών μια παρακράτηση 200 ευρώ από κάθε έκτακτη παροχή χάριν συμψηφισμού για κάθε φορά που η ομάδα θα χάνει…

Ορίζει 200 ευρώ για κάθε νίκη και 200 ευρώ για κάθε ήττα στην οποία θα συμμετείχε ο ποδοσφαιριστής. Υποκρύπτει ποινή ρήτρα. Ο ποδοσφαιριστής δεν υποχρεούται να κερδίζει, αλλά να εργάζεται. Η ομάδα δεν μπορεί να τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή επειδή ηττήθηκε. Δεν μιλά για πρόστιμο, αλλά χρησιμοποιεί την ατυχή έννοια του συμψηφισμού. Με ποια ανταπαίτηση;». Τα μέλη της Επιτροπής, πάντως, σημείωσαν ότι ο ποδοσφαιριστής είχε υπογράψει το συμβόλαιο, γνώριζε τον όρο και ενδεχομένως να έπρεπε να ζητήσει συμβουλή νομικού προηγουμένως». Όμοια θέματα έχει και η προσφυγή του Σωκράτη Μυλόπουλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected