Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Βραδινό…deal του ΠΑΟΚ με ΠΑΣ Γιάννινα για Κάργα

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Κάργας, καλύπτοντας έτσι τη μία θέση των στόπερ που αναζητά ο Ζοσέ Μπότο.

Όπως αναφέρει το PAOK24, ο “δικέφαλος” συμφώνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την μετακίνηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή η οποία θα κοστίσει κοντά στις 300.000 ευρώ.

Πέρα από τη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, και ο ίδιος ο παίκτης έχει απαντήσει θετικά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας αμυντικός προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με τη φανέλα της ομάδας της Ηπείρου καθώς αγωνίστηκε συνολικά σε 36 παιχνίδια πετυχαίνοντας και 3 γκολ.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής με καταγωγή από το Κιλκίς ήταν από τους κορυφαίους στη θέση του στο ελληνικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κάργας κέρδισε μια θέση στην κορυφαία ενδεκάδα της περασμένης σεζόν όπως διαμορφώθηκε από το CIES, το διεθνές κέντρο αθλητικών ερευνών που βρίσκεται στο Νοσατέλ της Ελβετίας και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη FIFA.

Και τη σεζόν 2020-2021 ο Κάργας ήταν βασικό γρανάζι του ΠΑΣ, μετρώντας 29 συμμετοχές σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, σημειώνοντας και πάλι 3 γκολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected