Super League 1

Πρόταση του Ατρομήτου στον Αστέρα Νάουσας για τον 14χρονο, Λευτέρη Χιονίδη!

Οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Αστέρα Νάουσας, Άγγελος Τζιμουλίκος και Λευτέρης Χιονίδης, που ανήκουν στο τμήμα U14, συμμετείχαν στα δοκιμαστικά της ΠΑΕ Ατρόμητος που έγιναν στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στις 27 Μαΐου στην Αριδαία.

Η πρόσκληση ήρθε έπειτα από παρακολούθηση των ποδοσφαιριστών κατά την διάρκεια της χρονιάς από άνθρωπο που συνεργάζεται με την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών, παρουσία και των υπευθύνων προπονητών του Αστέρα Νάουσας, οι νεαροί ποδοσφαιριστές άφησαν άριστες εντυπώσεις και τις δύο μέρες της διεξαγωγής των προπονήσεων.

Έπειτα από το τέλος των δοκιμαστικών, η ΠΑΕ Ατρόμητος ήρθε σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους του Αστέρα Νάουσας και ενημέρωσε πως ο Λευτέρης Χιονίδης έχει επιλεγεί να ενταχθεί άμεσα στην U15 της ομάδας, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League!

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στην Αθήνα για να δει τις εγκαταστάσεις και να συνομιλήσει με τους υπεύθυνους και τους προπονητές της “κυανόλευκης” ΠΑΕ.

Η διοίκηση και οι προπονητές του Αστέρα Νάουσας έδωσαν την συγκατάθεση τους για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή και αναμένουν την απόφαση του ποδοσφαιριστή και της οικογένειας του για την τελική απάντηση.

Ο σύλλογος του Αστέρα Νάουσας, με ανακοίνωση του, συγχαίρει τον Λευτέρη για την επιτυχία του και υπόσχεται σε όλους τους αθλητές αλλά και γονείς ότι θα συνεχίσει να δουλεύei σκληρά για μελλοντικές επιτυχίες τόσο σε επίπεδο αγωνιστικό αλλά και σε επίπεδο χαρακτήρα και διαμόρφωσης της προσωπικότητας όλων των αθλητών που φτάνουν στα αγωνιστικά τμήματα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected