Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

“Έφυγε” από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Τζούμας

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 78 ετών, άφησε ο ηθοποιός, χορευτής, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας, Κωνσταντίνος Τζούμας.

Χθες το βράδυ, πέρασε μια δύσκολη νύχτα αισθανόμενος δύσπνοια. Σήμερα το πρωί, έχοντας στο πλευρό τους τις αδελφές του, «έφυγε» ήρεμος για το μεγάλο ταξίδι.

Γεννημένος στον Πειραιά το 1944 μεγάλωσε στο Πασαλιμάνι και στην Αθήνα και υπήρξε από τις πλέον χαρακτηριστικές, αναγνωρίσιμες, κομψές, ροκ εντ ρολ φυσιογνωμίες της πόλης.

Σπούδασε υποκριτική στην Αθήνα και χορό στη Νέα Υόρκη. Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός σε καθημερινή εκπομπή στον σταθμό «Εν Λευκώ».

Εξέδωσε τρία αυτοβιογραφικά βιβλία με τους τίτλους «Ως εκ θαύματος», «Complete Unknown» και «Πανωλεθρίαμβο».

Στον κινηματογράφο έχει εμφανιστεί στις δύο πιο χαρακτηριστικές ταινίες του Νίκου Νικολαΐδη «Γλυκιά Συμμορία» και «Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα» αλλά και στις: «Ελευθέριος Βενιζέλος 1910 – 1927», «Ακροπόλ», «Οι απέναντι», «Ρεμπέτικο», «Happy day» και «Ο δράκουλας των Εξαρχείων».

Στο θέατρο έχει πρωταγωνιστήσει σε έργα όπως Περιμένοντας τον Γκοντό, Ο φίλος μου ο Λευτεράκης, «Εγώ δεν…» και Κ.Π.Καβάφης Αυτοβιογραφούμενος.

Συμμετοχές είχε και σε τηλεοπτικές σειρές με τελευταία αυτή στο «Έτερος Εγώ».

Πολυτάλαντος, μία περσόνα, ιδιαίτερη, μοναδική, ξεχωριστή που δεν δίστασε συχνά να διατυπώνει απόψεις που προκαλούσαν, σόκαραν ή και εξόργιζαν αρκετούς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected