Κατηγορίες
Αθλήματα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2022: Νέα μεγάλη βολή από την Σταματία Σκαρβέλη

φωτογραφία: eurokinissi

Με τη Σταματία Σκαρβέλη (ΓΣ Τρικάλων) να εντυπωσιάζει για μία ακόμη φορά ξεκίνησε το πρόγραμμα της δεύτερης και τελευταίας ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών στη Θεσσαλονίκη.

Η έμπειρη αθλήτρια στέφθηκε πρωταθλήτρια για τέταρτη φορά στην καριέρα της και το συνδύασε με βολή στα 70,31 μ. ολοκληρώνοντας τον έκτο αγώνα της στη σεζόν με επίδοση πάνω από τα 70,00 μέτρα. Η Σκαρβέλη ξεκίνησε τον αγώνα της με 68,59 μ., συνέχισε με 69,86 μ., στην τρίτη βολή σημείωσε την καλύτερη επίδοση της, ήταν άκυρη στην τέταρτη, έκανε 70,16 μ. στην πέμπτη και 69,97 μ. στην έκτη.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Σταυρούλα Κοσμίδου (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 60,59 μ. και τρίτη η Κατερίνα Βαμβουκάκη (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 58,91 μέτρα.

“Είμαι χαρούμενη με τη νίκη μου. Ήταν η καλύτερή μου βολή που έχω ρίξει σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ήθελα παραπάνω και να ρίξω μεγαλύτερες βολές μπροστά στο φίλαθλο κοινό της Ελλάδας. Πάντα επιδιώκω να εκτελέσω όσο μπορώ καλύτερα τις βολές μου. Είμαι κοντά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το παρακολουθούμε με τον Άλεξ (σ.σ. Αλέξανδρος Παπαδημητρίου). Είμαι ικανοποιημένη, αλλά έστω και έτσι, πρέπει να περιμένω την επιβεβαίωση πρόκρισης. Το πρόγραμμα, αν πάνε όλα καλά, είναι να πάμε προετοιμασία στο Σιάτλ και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Και το πρώτο πράγμα στη μεγάλη διοργάνωση είναι να ρίξω καλές βολές”, είπε η Σταματία Σκαρβέλη.

Η Μαρία Μαγκούλια (Ενωση Καζώνης – Κάλυμνος 2000) κατέκτησε την πρώτη της νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού με βολή στα 14,91 μέτρα. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Αναστασία Ντραγκομίροβα (ΑΣ Κένταυρος) με 14,47 μ. και τρίτη ήταν η Σοφία Καϊσίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 14,01 μέτρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected