Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΕΠΣ Πέλλας : Επιστρέφει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα ο Τέο Δανιηλίδης;

Η μεγάλη επιστροφή του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Δόξας Μαυροβουνίου και του ΑΣ Γιαννιτσά είναι γεγονός με την εμπλοκή του αυτή την φορά στον Εθνικό Γιαννιτσών.

Ο Τέο Δανιηλίδης φωνάζει παρών και επιστρέφει στο ποδόσφαιρο της Πέλλας, εμπλεκόμενος πλέον με το καμάρι της Ν. Τραπεζούντας, όπου θα έχει σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365, τον ρόλο του υπεύθυνου στο αγωνιστικό κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι συζητήσεις με την διοίκηση του Σάββα Ατματζίδη είναι σε προχωρημένο στάδιο και θεωρείται θέμα χρόνου η επίσημη συνεργασία και εμπλοκή του πρώην προέδρου του ΑΣ Γιαννιτσά.

Σαφώς και πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση που ταράζει τα ήρεμα ύδατα στο ποδόσφαιρο της Πέλλας, με μεγάλο κερδισμένο τον Εθνικό Γιαννιτσών, καθώς η εμπειρία του εν λόγω παράγοντα είναι τεράστια, ενώ ακόμη μεγαλύτερη είναι η επιθυμία και η διάθεση του για την δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στην ΕΠΣ Πέλλας και φυσικά να πετύχει την επιστροφή της στα εθνικά πρωταθλήματα.

Σαφώς και πρόκειται για πανέξυπνη κίνηση-συνεργασία της διοίκησης των Ποντίων, που εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινώσουν και τον προπονητή για την νέα σεζόν, ενώ στο τέλος του Ιούλη έχουν προγραμματιστεί διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected