Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στον Ατρόμητο ο Dani Suarez

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε πριν λίγο την απόκτηση του Ντάνιελ Σουάρεθ Γκαρθία Οσόριο (Ντάνι Σουάρεθ) για τον επόμενο χρόνο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα έτος.

Ο Ντάνι Σουάρεθ είναι γεννημένος στις 5 Ιουλίου του 1990 στη Μαδρίτη, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και τα πρώτα του βήματα τα πραγματοποίησε στις Ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης φτάνοντας μέχρι και τη δεύτερη ομάδα, ενώ στη συνέχεια είχε ένα μικρό πέρασμα από την Πονφεραντίνα.

Τον Φεβρουάριο του 2017 μετακόμισε στην Πολωνία υπογράφοντας την Γκόρνικ στην οποία παρέμεινε μέχρι τον Ιούλιο του 2019. Σε αυτή την περίοδο αποτέλεσε βασικό στέλεχος του πολωνικού συλλόγου, καταγράφοντας 94 συμμετοχές και 10 γκολ παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται ως αμυντικός.

Μάλιστα, αποτέλεσε παίκτη-κλειδί ώστε η Γκόρνικ να πραγματοποιήσει την καλύτερη πορεία της ιστορίας της, φτάνοντας μέχρι και τα προκριματικά του Europa League.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και αποτέλεσε και πάλι βασικό στέλεχος των Αρκάδων, έχοντας σε αυτή τη διετία 55 συμμετοχές και πέντε γκολ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας με την Άμπα Κλαμπ.»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Ντάνι Σουάρεθ, που πήρε τη φανέλα με το νούμερο «15», πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Όλο αυτό το διάστημα τόσο ο προπονητής, Κρις Κόλμαν, όσο και ο Τεχνικός Διευθυντής, Γιάννης Αγγελόπουλος, έδειξαν πόσο ήθελαν να συνεργαστούμε και ήταν κάτι που το ήθελα κι εγώ. Τώρα πλέον ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Πραγματικά θέλω να τους ευχαριστήσω που μου έδειξαν εμπιστοσύνη τους και πλέον ήρθε η ώρα να δουλέψω πολύ σκληρά από την πρώτη μέρα για να τους ευχαριστήσω και να τους δικαιώσω.

Έχω μόλις λίγες ώρες εδώ, αλλά όλοι οι συμπαίκτες μου με βοηθούν να εγκλιματιστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται και είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια πολύ καλή χρόνιά για μας.

Έχω ήδη αγωνιστεί στην Ελλάδα, γνώριζα τον Ατρόμητο, οπότε η απόφασή του να έρθω εδώ ήταν πάρα πολύ εύκολη. Εχω ρωτήσει και όλοι μου έχουν πει ότι ο Ατρόμητος είναι πάνω από όλα μια οικογένεια και το γεγονός αυτό έκανε την απόφασή μου πιο εύκολη.

Ανυπομονώ να δω και τους φιλάθλους μας από κοντά, αφού ξέρω ότι δημιουργούν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στο Περιστέρι, μας ακολουθούν πάντα και στόχος μας είναι να τους ικανοποιήσουμε και με την παρουσία μας στο γήπεδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected