Κατηγορίες
Διάφορα

Αποχώρησε από το Προεδρικό Μέγαρο ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος – Έπρεπε να ανέβει μία τεράστια σκάλα!

Σε εκδήλωση της προέδρου της Δημοκρατίας, για τους Ουκρανούς με τα παιδιά τους που φιλοξενούνται στην Ελλάδα ήταν καλεσμένος ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος..

Ωστόσο, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει στην εκδήλωση.

Όπως περιγράφει ο ίδιος σε ανάρτησή του, μόλις έφτασε στην είσοδο του προεδρικού μεγάρου αντίκρισε αυτό που πάντα τον φοβίζει, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. «Μια είσοδο με αρκετά σκαλιά!». «Το εμπόδιο της κοινωνικότητάς μου ήταν μπροστά μου! Εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν μόνο εγώ σε αυτό το σημείο, ήμασταν όλοι οι χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου που αναζητούμε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε από οποιοδήποτε αξίωμα στη ζωή!», γράφει ο ευρωβουλευτής και συγκλονίζει με την ειλικρίνειά του.

«Τελικά την άφησα πίσω μου την εκδήλωση απογοητευμένος. Αλλά αν δεν δηλώσουμε στην κοινωνία τι είναι αυτό που μας ενοχλεί για να ζήσουμε καλύτερα, πως τελικά θα την αλλάξουμε;» καταλήγει ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα στην προεδρία της Δημοκρατίας που δεν έχει φροντίσει να διευκολύνει την πρόσβαση στα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Δείτε την ανάρτησή του και τη φωτογραφία που ανήρτησε από το προεδρικό μέγαρο …μπροστά στα σκαλιά:

*Pronews

error: Protected