Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Μπάγερν ανακοίνωσε την παραχώρηση του Λεβαντόφσκι στη Μπαρτσελόνα

Η Μπάγερν ανακοίνωσε επίσημα πως ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

«Είναι καλό και για τις δύο πλευρές να έχουμε σαφήνεια. Ο Ρόμπερτ είναι ένας παίκτης που αξίζει πολύ, κέρδισε τα πάντα μαζί μας. Του είμαστε απίστευτα ευγνώμονες», δήλωσε ο Πρόεδρος Χέρμπερτ Χάινερ σε συνέντευξή του στο Bayerischer Rundfunk στο πλαίσιο της παρουσίασης της ομάδας της Allianz FC Bayern το Σάββατο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Όλιβερ Καν δήλωσε: «Έχουμε δώσει το πράσινο φως στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Υπάρχει προφορική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, το συμβόλαιο είναι ακόμη σε εκκρεμότητα. Ξέρουμε πολύ καλά τι οφείλουμε στον Robert, αλλά μεγάλοι παίκτες έχουν φύγει από την FC Bayern στο παρελθόν και ο κόσμος της Bayern δεν διαλύθηκε ούτε μετά από αυτό. Αντίθετα, συχνά είχε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία».

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου για τον αθλητισμό, Hasan Salihamidžić, πρόσθεσε: «Ο Robert Lewandowski έκανε σπουδαία δουλειά για την FC Bayern. Μιλήσαμε με τους συναδέλφους μας από τη Βαρκελώνη για αρκετή ώρα και ξεκαθαρίσαμε τις λεπτομέρειες. Του είπε αντίο σήμερα το πρωί. Μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ θα έρθει ξανά, μετά θα πιούμε έναν καφέ μαζί. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο του σύλλογο».

Την ίδια ώρα, ο Σερτζ Γκνάμπρι επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Μπάγερν έως το 2026.