Αθλήματα

Στην Πυλαία συνεχίζει την καριέρα της η Καραχαρίση

Μετά από μια σπουδαία παρουσία στον ΠΑΟΚ, η Ραφαέλα Καραχαρίση θα συνεχίσει στον ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Η Ημαθιώτισσα αθλήτρια είναι γεννημένη στις 12/01/1996, αγωνίζεται στην περιφέρεια, και έχει ύψος 174cm. Έκανε τα πρώτα βήματα της στο χάντμπολ από την Καλλιθέα της Βέροιας, για να μεταγραφεί στην ομάδα του Φέρωνα Ημαθίας.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΟΦΝΙ, για να επιστρέψει και πάλι στην γενέτειρα πόλη της, Βέροια, για λογαριασμό του Φιλίππου Βέροιας και έπειτα της Βέροιας 2017. Την τελευταία διετία αγωνιζόταν με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα γυναικών της χώρας μας.

Για την έναρξη συνεργασίας, η Ραφαέλα Καραχαρίση δήλωσε:«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι πλέον μέλος της οικογένειας της Πυλαίας. Ευχαριστώ την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Το περιβάλλον μοιάζει οικείο, καθώς με τον προπονητή και με κάποιες αθλήτριες έχουμε μοιραστεί επιτυχίες στο παρελθόν. Νέα χρονιά, νέα ομάδα, είναι κάτι που με εξιτάρει και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στην Ευρώπη. Εύχομαι μία υγιή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, σε όλους τις ομάδες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected