B ΕΠΣ Ημαθίας

Άχθος Αρούρης : Η πρώτη ανακοίνωση για τη νέα σεζόν είχε όπως πάντα…απ όλα!

Για μας στο sportsup.gr, η αναμονή για τις ανακοινώσεις του Άχθου Αρούρη είναι κάτι σαν…ιεροτελεστία! Έχουν πάντα ιδιαίτερο νόημα, άλλοτε αιχμηρές, άλλοτε χιουμοριστικές, όμως πάντα επίκαιρες!

Μετά την περσινή παρουσία στην Α Ερασιτεχνική, ο Άχθος δεν κατάφερε να πετύχει την παραμονή του και έτσι τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στη Β κατηγορία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, από τον πάγκο αλλά και κάτω από τα γκολπόστ, αποχωρεί ο Γιώργος Μυλωνάς, που λόγω των υποχρεώσεων με τη Veria Ladies δεν μπορεί να δώσει το παρών, ενώ αντίθετα παραμένει ο Άλκης Ελευθεριάδης.

Η προετοιμασία όπως πάντα θα διεξαχθεί στα “τρία-πέντε κουνούπια” (ήτοι γήπεδο Μέσης”, ενώ οι παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα θα είναι κυρίως U19 για να μπορούν να τρέχουν (γιατί οι μεγάλοι τρέχουν, αλλά με πορεία προς το ψυγείο με τις μπίρες)

Αναλυτικά :

“Νέα σεζόν στα σκαριά για τον Άχθο Αρούρη

Η περσινή χρονιά ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να κουνάει το μαντήλι στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας. Έτσι, η αφετηρία μας για φέτος θα είναι η δεύτερη κατηγορία.

Το συνεργείο του Άχθου Αρούρη ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Ήδη έχει ξεκινήσει η ανακαίνιση του σταδίου μας, με το νέο χλοοτάπητα να κάνει την εμφάνισή του ελπίζοντας πως με νέο λουκ θα έχουμε και την ανάλογη τύχη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχουν κάποιες αλλαγές, καθώς έχουμε αποχωρήσεις, ένας εξ αυτών ο τερματοφύλακας – στυλοβάτης και ένας εκ των δύο προπονητών μας Γιώργος Μυλωνάς, που λόγο της ημέρας διεξαγωγής των αγώνων δεν θα μπορεί να βρίσκεται μαζί μας για φέτος.

Ενώ ο έτερος προπονητής Άλκης Ελευθεριάδης θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας για τρίτη σεζόν.

Το παζλ της ομάδας συμπληρώνεται σιγά σιγά καθώς παρά της αποχωρήσεις έχουμε και αφίξεις που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.
* Η προετοιμασία του Άχθου Αρούρη θα πραγματοποιηθεί στην οροσειρά της Μέσης, στο αθλητικό κέντρο ” τρία – πέντε κουνούπια”.
* Ξεκινάμε στις 22 Αυγούστου και καλούμε όποιον ενδιαφέρεται να ενταχθεί στο αγωνιστικό τμήμα ως ποδοσφαιριστής και όχι μόνο, να έρθει σε επικοινωνία μέσω της συνέλευσης ή μέσω του inbox.
* Το βάρος πέφτει κυρίως στην αναζήτηση παικτών κάτω των 19 ετών.
* Στόχος του αγωνιστικού τμήματος είναι να πλαισιωθεί ο κορμός του υπάρχοντος ρόστερ με νεαρούς παίκτες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, χτίζοντας ταυτόχρονα και την μέλλον του Άχθου Αρούρη.

Αντίσταση – Αυτοοργάνωση – Αλληλεγγύη”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected