Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στο χέρι του ΑΠΟΕΛ η πρόκριση (vid)

Φεύγει… με το 0-0 ο ΑΠΟΕΛ από την Σόφια.

Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, μπορούσαν να σκοράρουν αλλά δεν είχαν τις καλύτερες επιλογές απέναντι από την εστία του Χάγκιτς. Κρατά το μηδέν ο ΑΠΟΕΛ. Εύκολα ατομικά λάθη από τους “γαλαζοκίτρινους” που θα πρέπει να τα αποφύγουν στον επαναληπτικό.

Εξαιρετικό παιχνίδι ο Χρίστος Γουίλερ, σταθερά ανεβασμένος ο Τσεπάκ. Δημιουργικά… υστέρησε ο ΑΠΟΕΛ που είχε όμως τις φάσεις για να σκοράρει. Δεν είχαν καθαρό μυαλό στην εκτέλεση οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη, όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών ο κίπερ των Βούλγαρων.

Για την εποχή και το επίπεδο ετοιμότητας που βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ παίρνει ένα καλό αποτέλεσμα. Δραστήριος ο Μαρκίνιος που έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Συνθέσεις

Μπότεφ: Hankic, Puncec, Souprayen, Genev, Konate (Τόνεφ 82′), N.Minkov, Eto΄Ο (Μπαροάν 70′), Mertens, Brahimi (Σέκουλιτς 70′), Toku, Rabei (Νάντι 82′)

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Κρέσπο, Πολυκάρπου, Τσεπάκ, Γουίλερ, Νταουσβίλι, Σαρφό (Ντογκαλά 60′), Σόουζα (Σατσιάς 90+2′), Θεοδώρου (Μαρκίνιος 77′), Ντάλσιο, Μάγκλιτσα (Ηλία 60′)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected