Super League 2 - Μεταγραφές

Συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης η Προοδευτική, πήρε Πίσσα και Παντελίδη

Δύο ακόμη μεταγραφές ανακοίνωσε η νεοφώτιστη στη Super League 2, Προοδευτική.

Η ομάδα της Νίκαιας απέκτησε τον Δημήτρη Παντελίδη από τον γειτονικό Εθνικό (31 ετών, μεσοαμυντικός) αλλά και τον Βαγγέλη Πίσσα (φωτ) από τον Φωστήρα, ο οποίος είναι 23 ετών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Οι ανακοινώσεις :

Επιστροφή Δημήτρη Παντελιδη στην Προοδευτική!

Ο σκληροτράχηλος αμυντικός επιστρέφει πολύ πιο έμπειρος στο σύλλογο όπου πραγματοποίησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα. Ξεκίνησε από τα παιδικό εφηβικά τμήματα των βυσσινί. Είναι γιος του Σάββα που έγραψε ιστορία με την ομάδα μας στα σαλόνια της Α εθνικής. Αγωνίστηκε για δυο χρόνια στην πρώτη ομάδα και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Χαϊδάρι, Ατρόμητο Πειραιά, Ιωνικό, Ασπρόπυργο, Καλλιθέα ενώ τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν ο Εθνικός Πειραιά. Στην καριέρα του έχει κερδίσει πέντε πρωταθλήματα με τις ομάδες όπου συμμετείχε. Δημήτρη καλώς όρισες με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Τον 23χρονο μέσο Βαγγέλη Πίσσα απέκτησε η Προο από τον Φωστήρα, έναν παίκτη που κάθε χρόνο εκπλήσσει με την συνεχή βελτίωση του και πρόκειται αδιαμφισβήτητα να ενισχύσει την μεσαία γραμμή!”

 

“Έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετικές συστάσεις έκλεισε η Προοδευτική.

Ο λόγος για τον 23χρονο Βαγγέλη Πίσσα που ανήκε στην ομάδα του Φωστήρα. Παίζει με πολύ μεγάλη επιτυχία σε όλες τις θέσεις του κέντρου ενώ ειδικά φέτος έκανε εκπληκτικό πρωτάθλημα σημειώνοντας 11 γκολ σε 18 εμφανίσεις παρόλο που δεν είναι επιθετικός. Ο Πίσσας ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία στις υποδομές του Εθνικού Πειραιώς και τα τελευταία τέσσερα χρονια αγωνίζεται στην ομάδα του Ταύρου.

Βαγγέλη καλωσόρισες στην ΠΡΟΟ μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη βυσσινί φανέλα!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected