Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Doron Leidner (vid)

Μετά τον Χουάνγκ και… αριστερό μπακ. Ο Ντόρον Λάιντνερ είναι η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο αποκάλυψαν οι Ισραηλινοί το μεσημέρι της Δευτέρας και επιβεβαιώνεται και από τους «ερυθρόλευκους»!

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι πρωταθλητές τα έχουν βρει σε όλα με τον 20χρονο αριστερό μπακ της Χάποελ Τελ Αβίβ κι έμενε μόνο η συμφωνία των δύο ομάδων. Αυτή όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί αύριο με τον Ολυμπιακό να δίνει 2.000.000 ευρώ στην Χάποελ, το οποίο μπορεί να αυξηθεί στις 750.000 ευρώ με τα μπόνους.

Ο Λάιντνερ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε σε 26 ματς έχοντας 4 ασίστ (!) κι ένα τέρμα. Η περσινή σεζόν ήταν η χρονιά της εκτόξευσης. Βασικός με το… καλημέρα τους πρωταθλήματος, πήρε την ευκαιρία και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους του πρωταθλήματος. Ταχύτατος, εξαιρετική σέντρα, παίκτης που θα βοηθήσει τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά. Μάλιστα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του Ισραήλ, Aλόν Χαζάν τον κάλεσε στην Εθνική, όπου μετρά ήδη τρεις συμμετοχές.

Η εξαιρετική περσινή σεζόν του Λάιντνερ με τη φανέλα της Χάποελ προσέλκυσε το ενδιαφέρον τριών ιταλικών ομάδων. Μπολόνια, Τορίνο και Σασουόλο μίλησαν με τον σύλλογο, με τους Ισραηλινούς να αναφέρουν πως δεν προχώρησε το θέμα και για οικονομικούς λόγους. Παράλληλα, πρόταση για την απόκτησή του 20χρονου μπακ έκανε και η Αούστρια Βιέννης, χωρίς όμως να γίνει δεκτή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected