Κατηγορίες
Super League 1

“Ανεβαίνει” ο Ατρόμητος, 2-1 τη Φίτεσε

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του επί ολλανδικού εδάφους και την τρίτη του συνολικά σε τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις πέτυχε ο Ατρόμητος.

Αυτή τη φορά στο πιο απαιτητικό τεστ που κλήθηκε να δώσει κόντρα στη Φίτεσε στο «GelreDome», η ομάδα μας επικράτησε 2-1 και έδειξε ότι βρίσκεται στη σωστή πορεία εν όψει της συνέχειας.

Το ματς, ωστόσο, δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού μόλις στο 8’ ο Χαρίσης αποχώρησε λόγω τραυματισμού, με τον Χουάν Μουνίθ να παίρνει τη θέση του. Παρ’ όλα αυτά, ο Ατρόμητος δεν βγήκε από το πλάνο του και στο 10’, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία Κούεν και Μουνίθ, ο Κλωναρίδης με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, βρίσκοντας γκολ μετά και το φιλικό κόντρα στη Φένλο.

Ο Ατρόμητος συνέχισε με την ίδια συγκέντρωση και αφοσίωση στο πλάνο του και στο 14’ ο Χατζηισαΐας με μπαλιά-διαβήτη από την άμυνα και με το αριστερό του πόδι, βρήκε τον Τζαβίδη, που «μυρίστηκε» την πάσα και με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Χόουβεν.

Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν συνέχισε να κυριαρχεί φτάνοντας και σε άλλες στιγμές κοντά στο γκολ με κορυφαία στο 33’, όταν ο Ρομπάιγ βρήκε ωραία τον Μουνίθ, αλλά ο Χόουβεν απέκρουσε το αριστερό πλασέ του Ισπανού χαφ.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Φίτεσε ήταν αυτή που έχασε τη μεγάλη της ευκαιρία στο 47’, με τον Γιαννιώτη να… κατεβάζει ρολά στον Φρεντέρικσεν ενώ και η ελληνική ομάδα είχε τις στιγμές της για να πετύχει τρίτο γκολ όπως με τον Αθανασίου (61’), στο 71’ με το παρολίγον αυτογκόλ των Ολλανδών και στο 72’ με τον Τζοβάρα.

Στα εναπομείναντα λεπτά και με τον Κρις Κόλμαν να έχει προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, η Φίτεσε αύξησε φυσιολογικά την πίεσή της, αλλά τότε ανέλαβε δράση ο Γιαννιώτης που είχε τις απαντήσεις σε όλες τις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του Άρνεμ, με εξαίρεση στο 79′ που νικήθηκε με κεφαλιά από τον Φέρο χωρίς όμως να αλλάξει κάτι ουσιαστικό στο ματς.

Η σύνθεση του Ατρομήτου:

Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ (62’ Στρούγγης), Χατζηισαΐας (67’ Μαυρομμάτης), Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ (72’ Οικονομίδης), Χαρίσης (8’ Μουνίθ), Κούεν (86’ Μουντές), Ρομπάιγ (46’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (67’ Κωτσόπουλος), Κλωναρίδης (77’ Δαλαμήτρας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected