Κατηγορίες
Super League 1

Έρχεται για τον Ολυμπιακό o Carlos Corberán

Ο Κάρλος Κορμπεράν φαίνεται πως θα είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού και ο 39χρονος κόουτς θα διαδεχθεί, εκτός απρόοπτου, τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο των «ερυθρολεύκων». Με τον νεαρό Ισπανό τεχνικό υπάρχουν προχωρημένες επαφές και ενδέχεται να ανακοινωθεί άμεσα.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, o Κορμπεράν οδήγησε πέρσι τη Χάντερφσινλντ μια ανάσα από την άνοδό της στην Premier League όπου ηττήθηκε στον τελικό των play offs από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στο επιτελείο της Αλ Νασρ και της Λιντς και ως πρώτος σε ομάδες της Κύπρου.

Στην αγγλική ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά και στη διετία που κρατούσε τα «ηνία» της (ανέλαβε το καλοκαίρι του 2020) είχε ρεκόρ 38-28-36 σε ένα club που είχε μικρό μπάτζετ, ενώ αρκετές φορές αναδείχθηκε προπονητής του μήνα στην Championship.

Ως παίκτης ήταν τερματοφύλακας στη Βαλένθια, όμως από πολύ μικρός ήθελε να ασχοληθεί με την προονητική και μόλις στα 20 του χρόνια αποσύρθηκε. Τότε βρέθηκε στο τιμ των τμημάτων υποδομής της Αλκορκόρν και ξεκίνησε η καριέρα του στους πάγκους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected