Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στη Ζάκυνθο ο Πρόδρομος Μπλατσιώτης, στο ρόστερ οι Ζήβας και Αγαλιώτης

Άλλες τρεις μεταγραφές πραγματοποίησε η Ζάκυνθος, μεταξύ αυτών ο Πρόδρομος Μπλατσιώτης

Ο Ημαθιώτης κήπερ αν και νεαρός έχει εμπειρίες καθώς ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Βέροιας φτάνοντας μέχρι και την U19. Την περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε με τον Kισσαμικό στην Super League 2, ενώ την επόμενη επέστρεψε στην Βέροια, με την οποία στο τέλος της πανηγύρισε την άνοδο στην Football League. Μέχρι πρότινος ανήκε στον Παναρκαδικό, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Τηλυκράτη Λευκάδος.

Σύμφωνα με τα παραπάνω πρόκειται για έναν αξιόλογο τερματοφύλακα με ύψος 1.88, μια πολύ καλή λύση για τον άσο στους “κυανοκίτρινους”.

Επίσης, αποκτήθηκε ο νεαρός τερματοφύλακας Παναγιώτης Ζήβας ο οποίος πέρυσι πήρε το “βάπτισμα του πυρός” στη Γ΄ Εθνική με την ομάδα του Εθνικού Σκουλικάδου. Είναι ένας τερματοφύλακας εξελίξιμος που μπορεί αν δουλέψει αρκετά να αποτελέσει για τα επόμενα χρόνια κεφάλαιο για την ομάδα.

Τέλος, παίκτης της Ζακύνθου είναι ο νεαρός μεσοεπιθετικός Αντώνης Αγαλιώτης ο οποίος τα τελευταία χρόνια δείχνει το ταλέντο του. Από τον Αστέρα Μαχαιράδου στο τοπικό έκανε πέρυσι το μεγάλο βήμα και έπαιξε στον Εθνικό Σκουλικάδου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία κάνοντας στο τέλος του πρωταθλήματος ωραία παιχνίδια.

Η ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 συνεχίζει την ενίσχυση της ομάδας, θωρακίζοντας τα μετόπισθεν και ειδικά τα γκολπόστ με την απόκτηση του τερματοφύλακα Πρόδρομου Μπλατσιώτη.

Ο 23χρονος (21/12/1999) γκολκίπερ με καταγωγή από την Ημαθία, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Βέροιας φτάνοντας μέχρι και την Κ 19.

Την περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε με τον Kισσαμικό στην Super League 2, ενώ την επόμενη επέστρεψε στην Βέροια, με την οποία στο τέλος της πανηγύρισε την άνοδο στην Football League. Μέχρι πρότινος ανήκε στον Παναρκαδικό, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Τηλυκράτη Λευκάδος.

Επίσης, η ομάδα μας προχώρησε στην απόκτηση άλλων δύο νεαρών Ζακυνθινών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον Αντώνη Αγαλιώτη (Εθνικός Σκουλικάδου) και Παναγιώτη Ζήβα (τερματοφύλακα) επίσης από τον Εθνικό Σκουλικάδου.

Καλωσορίζουμε και αυτούς στην οικογένεια του ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

*με στοιχεία από το Ioniansports

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected