Κατηγορίες
Αθλήματα

Ημιτελικά στο 60άρι του Hechingen η Σακελλαρίδη

Στον μεγαλύτερο ημιτελικό της καριέρας της προκρίθηκε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Julia Terziyska από τη Βουλγαρία, στο Boso Ladies Open Hechingen στη Γερμανία.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Σακελλαρίδη ήταν μπροστά με 7-5, 3-2, όταν η Terziyska εγκατέλειψε λόγω κάποιου προβλήματος τραυματισμού, με τη 19χρονη Ελληνίδα να παίρνει την πρόκριση σε 78 λεπτά.

Για πρώτη φορά στην καριέρα της προκρίθηκε σε έναν τόσο μεγάλο ημιτελικό η Σακελλαρίδη, η οποία αυτή την εβδομάδα πραγματοποίησε και την πρώτη της είσοδο στο Top 400 της παγκόσμιας κατάταξης, ανεβαίνοντας συγκεκριμένα στο Νο.389 της WTA.

Πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή εβδομάδα στο 60άρι του Hechingen η Σαπφώ, η οποία ξεκίνησε από τα προκριματικά την πορεία της και σήμερα πέτυχε την 5η συνεχόμενη νίκη της, χωρίς να έχει χαμένο σετ.

Στα προκριματικά είχε αποκλείσει την Ουζμπέκα Larisa Bekmetova με 6-0, 6-1 και τη Ρουμάνα Oana Gavrila με 6-3, 6-1. Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό κέρδισε τη Γερμανίδα Ella Seidel με 6-3, 6-3 και στη φάση των “16” μια ακόμα Γερμανίδα, τη Joelle Lilly Sophie Steur, με 6-3, 6-2.

Αύριο, η Σακελλαρίδη θα αντιμετωπίσει για την ημιτελική φάση την Κροάτισσα Lea Boskovic, Νο.343 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected