Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Επίσημο του Δεληζήση στη Νίκη Βόλου

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Δεληζήση.

Ο 35χρονιος ποδοσφαιριστής κατάγεται από την Γαλατινή Κοζάνης κι αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Α.Μ.Σ. Γαλατινής, αγωνιζόμενος, στη συνέχεια, σε Εορδαϊκό, Πόντιους Κατερίνης, Νίκη Βόλου, Απόλλωνα Σμύρνης, Λάρισα και Άρη, στον οποίο, τα τελευταία χρόνια της αγωνιστικής του ανάκαμψης, ήταν μόνιμα αρχηγός του.

Έχει καταγράψει, συνολικά, 103 συμμετοχές, με τρία γκολ στην Α’ Εθνική, 159 συμμετοχές, με εννιά γκολ στην Β’ και 127 συμμετοχές, με τέσσερα τέρματα στην Γ’.

Συνολικά, έχει αγωνιστεί σε 425 αναμετρήσεις, σε όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα και διοργανώσεις, σκοράροντας 17 φορές, ενώ έχει, επίσης, συμμετάσχει σε τρία παιχνίδια προκριματικών γύρων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, δύο για το Europa League κι ένα για το Conference League, με τη φανέλα του Άρη, πετυχαίνοντας κι ένα γκολ. Στο πλούσιο βιογραφικό του, αξίζει να σημειωθεί πως, κατά την πρώτη του θητεία στην ομάδα μας, στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής σεζόν 2011-2012, κατέκτησε την άνοδο από την Γ’, στην Β’ Εθνική.

Στη συνέχεια της καριέρας του, κατέκτησε δύο ακόμα ανόδους από την Β’ στην Α’ Εθνική, με τον Απόλλωνα το 2013 και με τον Άρη το 2018.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected