Κατηγορίες
Super League 1 - Super League 2

Με γκολ του Κωτσόπουλου η φιλική νίκη του Ατρομήτου επί της Παναχαϊκής (photos)

Θετικό πρόσημο για τον Ατρόμητο σε ακόμα μία φιλική αναμέτρηση, καθώς επικράτησε (1-2) της Παναχαϊκής στην Αγυιά, σε ένα ματς που ο Κρις Κόλμαν είχε την ευκαιρία να δει σε δράση τους παίκτες που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής κόντρα σε Φίτεσε και Ιωνικό, ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο Βίνταρ Κιάρτανσον.

Το σκορ άνοιξε στο 35’, όταν ο Στεργίδης γύρισε την μπάλα στον τερματοφύλακα της ομάδας του, εκεί έγινε το λάθος και αυτή φάνηκε να περνά τη γραμμή, αλλά ο Κιάρτανσον στην επιστροφή σιγούρεψε το τέρμα για τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Μάλιστα, στο 39’ ο Ισλανδός κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα από ασίστ του Τζοβάρα, το οποίο ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ, καθώς ο επιθετικός της ομάδας του Ατρομήτου καλυπτόταν ξεκάθαρα από την άμυνα των Πατρινών.

Στο δεύτερο μέρος, η Παναχαϊκή κατάφερε να βρει το τέρμα της ισοφάρισης στο 63’, με τον Λιποράσε να νικά τον Μάριτς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ωστόσο η απάντηση της ομάδας του Περιστερίου ήταν άμεση. Στο 68’ από αντεπίθεση που ξεδιπλώθηκε από τον Τζοβάρα και σέντρα του μέσου των “κυανολεύκων”, ο Κωτσόπουλος με σουτ με τη μία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Συνθέσεις

Παναχαϊκή (Σούλης Παπαδόπουλος): Κολοβούρης (46′ Θεοδωράκης), Στεργίδης (46′ Τοπάλ), Λιποράσε, Λαρέα (75′ Σμίλτος), Τσακμάκης, Τσιάρας, Χαντί (46′ Λινάρδος), Μπουρλάκης (56′ Κωνσταντακόπουλος) , Τριμμάτης (46′ Ν. Καρακλάιτς), Κέρι (84′ Παπαχρονόπουλος), Αλεξόπουλος (75′ Ζυγκερίδης).

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν) : Μάριτς, Πομόνης, Χατζηισαΐας (70’ Σταματούλας), Στρούγγης, Ντε Μποκ (46’ Αθανασίου), Έρλινγκμαρκ, Μουντές (60’ Οικονομίδης), Μουνίθ (65’ Δαλαμήτρας), Ροτάριου (65’ Τζαβίδας), Τζοβάρας, Κιάρτανσον (46’ Κωτσόπουλος)

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected