Basket

Στην Άρτα συνεχίζει την καριέρα του ο Φίλιππος Ιωαννίδης

Η Δόξα Πύρρου Άρτας… φούλαρε για τα καλά τις μηχανές με την ανακοίνωση μιας εξαιρετικής 5αδας παικτών καθώς οι Κρικώνης, Θώδης, Δόνος, Παππάς και Πρίφτης ανήκουν πλέον στο δυναμικό της.

Σειρά παίρνει ο Φίλιππος Ιωαννίδης, ο Βεροιώτης γκαρντ που πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΓΣ Ιωαννίνων στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους Αρτινούς στη θέση “1”. Όπως μάλιστα ενημερώνει σχετικά η ομάδα στις 17 Αυγούστου θα υπογραφεί και το συμφωνητικό ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ανακοίνωση της Δόξας Πύρρου Άρτας:

Η διοίκηση της ΑΕ ΔΟΞΑΣ- ΠΥΡΡΟΥ Άρτας, υλοποιώντας την υπόσχεση προς τους Αρτινούς φιλάθλους για ακόμα πιο ενισχυμένη παρουσία του αντρικού τμήματος τη νέα αγωνιστική περίοδο, προχώρησε, σε πρώτη φάση, σε 6 μεταγραφές παικτών.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης 10/8/22 στο δικηγορικό γραφείο του κ. Παναγιώτη Καραγεώργου, νομικού συμβούλου και μέλους του συλλόγου, ολοκλήρωσαν το τυπικό μέρος της μεταγραφής τους, οι παρακάτω καλαθοσφαιριστές:

  • Πρίφτη Ντανιέλ, 17 ετών ύψους 2,01 Forward, που αγωνίστηκε πέρυσι με το παιδικό τμήμα του Προμηθέα Πατρών και αναδείχτηκε δευτεραθλητής Ελλάδας.
  • Δόνος Αλέξανδρος, 25 ετών ύψους 1,91 Forward, που αγωνίστηκε πέρυσι στην ιστορική ομάδα της ΕΑ Πατρών.
  • Κρικώνης Κώστας, 39 ετών ύψους 1,85 Point Guard, αρχηγός πέρυσι της πρωταθλήτριας ομάδας ΚΑΕ Παραμυθιά.
  • Παππάς Γεώργιος, 19 ετών ύψους 1,98 Center, που αγωνίστηκε πέρυσι στη Β΄ Εθνική με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων.
  • Θώδης Παναγιώτης, 29 ετών ύψους 1,96 Power Forward, πρωταθλητής πέρυσι στη Γ΄ Εθνική με τον Σπάρτακο Ιωαννίνων. Ξεκίνησε από τον ΑΓΣ Ιωαννίνων και στέφτηκε πρωταθλητής Ελλάδας εφήβων με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Για το τυπικό της υπογραφής ανανέωσης της συνεργασίας, παρευρέθηκε και ο στυλοβάτης της ομάδας μας Χρήστος Μπάλλας ( 2,05 Center ).

Το “παρών” έδωσε και ο νέος προπονητής Τάκης Παππάς, για την υπογραφή της σύμβασης εργασίας.

Την εξάδα των μεταγραφών θα συμπληρώσει ο Βεροιώτης Play Maker Φίλιππος Ιωαννίδης ύψους 1,70 που αγωνίστηκε πέρυσι στη Β΄ Εθνική με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων. Το δελτίο του βρίσκεται στα γραφεία του συλλόγου μας και αναμένεται στις 17 Αυγούστου για την υπογραφή του συμφωνητικού.

Τέλος, ενημερώνουμε για την αποχώρηση από την ενεργό δράση του αθλητή μας Ξυλογιάννη Χρήστου, ο οποίος θα συνεχίσει την πολύχρονη προσφορά του στην ομάδα από άλλο πόστο, καθώς και αυτή του Αλέξανδρου Βασιλειάδη, τον οποίο ευχαριστούμε για τη συνεργασία και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο, στις αθλητικές, προσωπικές και επαγγελματικές του επιλογές.

*epirusbasket.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected