Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γκολ & θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (14/8)

Η Ουντινέζε αιφνιδίασε τη Μίλαν στο Σαν Σίρο ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μπεκάο, όμως γρήγορα η τάξη αποκαταστάθηκε. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ντίας κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Σόνι και ο Ερναντέζ από την άσπρη βούλα ισοφάρισε.

Στο 15’ ο Ρέμπιτς έβαλε τους ροσονέρι μπροστά στο σκορ. Η Ουντινέζε δεν το έβαλε κάτω και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ισοφάρισε με ωραία κεφαλιά του Μασίνα. Αλλά στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Μίλαν πέρασε ξανά μπροστά με τον Ντίας να εκμεταλλεύεται το λάθος της αντίπαλης άμυνας. Στο 68’ ο Ρέμπιτς με δεύτερο δικό του γκολ σφράγισε τη νίκη των πρωταθλητών Ιταλίας στην πρεμιέρα του καμπιονάτο.

Για την Ίντερ τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα στο Λέτσε, παρότι ο Λουκάκου άνοιξε λογαριασμό άμα τη επιστροφή του σκοράροντας στο 2ο λεπτό. Οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Σισέι. Η Ίντερ τα χρειάστηκε, αλλά στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντάμφρις βρέθηκε εκεί που έπρεπε και τη γλίτωσε από το κάζο.

Η Τορίνο ξεκίνησε τη σεζόν στη Μόντσα παίρνοντας κεφάλι στο σκορ στο 43’ με πλασέ του Μίραντσουκ. Στο 66’ και μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας ο Σανάμπρια σφράγισε ουσιαστικά τη νίκη της. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Μότα.

Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα κόλλησε στο 0 – 0 στην πρεμιέρα της στο Καμπ Νου απέναντι στη Ράγιο Βαγεκάνο παρά την παρουσία στο βασικό σχήμα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που μαζί με τον Ομπαμεγιάνγκ έχασαν την πιο μεγάλη ευκαιρία για γκολ στο 84’.

Στη Γαλλία η Παρί με το αυτογκόλ του Σακό μετά την προσπάθεια του Εμπαπέ στο 39’ άνοιξε το δρόμο για νέα εύκολη νίκη επί της Μονπελιέ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νεϊμάρ έκανε το 2 – 0 με εύστοχο πέναλτι. Ο Βραζιλιάνος είναι φέτος μεταμορφωμένος και το έδειξε και χθες πετυχαίνοντας ένα ακόμα γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στην πρώτη οργανωμένη επίθεσή της η Μονπελιέ κατάφερε να μειώσει 3 – 1 στο 58’ με τον Καζρί. Αλλά οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν πτοήθηκαν και στο 69’ ήταν η σειρά του Εμπαπέ να χριστεί σκόρερ.

Στο 86’ ο Ρενάτο Σάντσες σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Παρί, που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δύο συνεχόμενες πεντάρες. Στις καθυστερήσεις ο Τσάτο διαμόρφωσε το τελικό 5 – 2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected