Κατηγορίες
Διάφορα

Έφτασε η ώρα της δικαιοσύνης για διευθύντρια σχολείου και πρώην μαθητή στην υπόθεση bullying σε βάρος 14χρονης

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη αναμένεται να βρεθούν διευθύντρια σχολείου της Βόρειας Ελλάδας και πρώην μαθητής, για υπόθεση bullying.

«Επιτέλους ήρθε ο καιρός να λογοδοτήσουν γι’ αυτό που έκαναν στο παιδί μου», λέει η μητέρα στο GRTimes, σε μία εξομολόγηση – «γροθιά στο στομάχι» για όσα καταγγέλλει πως έζησε η κόρη της, ως μαθήτρια. Η νεαρή λαμβάνει ακόμα και σήμερα φαρμακευτική αγωγή για να αντιμετωπίσει τα σημάδια που άφησε πίσω του ο εκφοβισμός, στην ψυχή της…

“Συμμαθητής της, την αποκαλούσε πελεκάνο, γυαλάκια, ανώμαλη, χοντρέλα, πόρνη… αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε σχολείο. Με πολύ κόπο τελείωσε και δυστυχώς αντιμετωπίζει ψυχολογικό πρόβλημα πια με αυτό που βίωσε“, λέει η μητέρα της και ξεσπά σε λυγμούς μιλώντας πρώτη φορά στο GRTimes.gr.

Μία υπόθεση που θα μπορούσε να αποτελεί ίσως εφιαλτικό σενάριο ταινίας. Δυστυχώς όμως το σενάριο αυτό ζωής της 14χρονης μαθήτριας ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Και εκείνη πρωταγωνίστρια σε υπόθεση μπούλινγκ από συμμαθητή της, που άλλαξε τη ζωή της δραματικά.

Το κορίτσι σήμερα μεγάλωσε. Οι πληγές όμως δεν έχουν κλείσει. Οι ζοφερές εικόνες καθημερινότητας στο σχολείο, οι βρισιές, οι κοροϊδίες και οι χαρακτηρισμοί για την εξωτερική της εμφάνιση την έχουν σημαδέψει. Καμιά φορά, ο χρόνος δεν γιατρεύει όπως φαίνεται.

Η κοπέλα που είχε ως όνειρο από μικρή να γίνει καλλιτέχνης και μάλιστα ηθοποιός, δυστυχώς σήμερα τέσσερα χρόνια μετά το μαρτύριο της, δίνει μάχη με τον ίδιο της τον εαυτό προσπαθώντας να αφήσει πίσω το κακό παρελθόν και να προχωρήσει μπροστά. Κάτι που όμως φαντάζει πολύ δύσκολο, όπως λέει η μητέρα της, η οποία σπάει τη σιωπή χρόνων και μιλά αποκλειστικά στο Στρατή Λημνιό και στο GRTimes.gr.

περισσότερα για την υπόθεση ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected