Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στη Γ Εθνική με τον Κεραυνό ο Δημήτρης Μεληκιώτης

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, που κάνει δικό του τον Δημήτρη Μεληκιώτη.

Όπως αναφέρει το Soccerpractor, η προσθήκη αυτή αποτελεί υπέρβαση από τον πρόεδρο Παναγιώτη Σολομωνίδη και στη νεοφώτιστη ομάδα του Λάμπρου Ανδριόπουλου.

Ο 26χρονος Ημαθιώτης έχει αγωνιστεί στην Α΄ Εθνική με ΑΕΚ, Βέροια και Κέρκυρα, έχοντας πολλές συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες, διακρίσεις και ανόδους στο ενεργητικό του.

Ο Μεληκιώτης, που απασχόλησε και άλλες ομάδες, αποτελεί το 10ο και πιο “ηχηρό” απόκτημα για την ομάδα του Δήμου Θερμαϊκού, ενώ πέρυσι ξεχώρισε στην κατηγορία με τη φανέλα του Εδεσσαϊκού (8 γκολ, πρώτος σκόρερ της ομάδας του με τον Κυζιρίδη).

Στην πλούσια καριέρα του, ο έμπειρος φορ έπαιξε ακόμα σε ΝΠΣ Βόλος, Επισκοπή Ρεθύμνου και Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Μέχρι στιγμής, η ομάδα της Θεσσαλονίκης (που θα αγωνιστεί στη Γ Εθνική με το ΑΦΜ της Θύελλας Σαρακηνών) απέκτησε τους Δούκα Προκοπίου από Ποσειδώνα Μηχανιώνας, Γιώργο Κωτούλα από Ηρακλή Αμπελοκήπων, Διονύση Κατσιάκη από Αγροτικό Αστέρα, Γιάννη Νικολαΐδη από Ηρακλή Αμπελοκήπων, Δημήτρη Πουλιάνα από την U19 του Βόλου, ενώ φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τους Ανέστη Μετάι (Αστέρα Τριποτάμου), Ανέστη Παναγιωτίδη (Ηρακλή Αμπελοκήπων) και Γιάννη Παπαδόπουλο από Παναχαϊκή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected