Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Super League 2 : Μεταγραφών συνέχεια για το Αιγάλεω, πήρε και Σκαφίδα

Η διοίκηση της ΠΑΕ Αιγάλεω ανακοίνωσε πριν λίγο την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σκαφίδα.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας μετά την περσινή του παρουσία στον Διαγόρα Ροδου, επιστρέφει στο City και με περισσότερη εμπειρία πλέον, είναι έτοιμος να ενισχύσει σημαντικά την ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα.

Γεννημένος στις 5 Αυγούστου 1999 στην Αθήνα, ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και σε ηλικία 17 ετών προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα των «ερυθρολεύκων» παίρνοντας μάλιστα χρόνο συμμετοχής σε διεθνή φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας το 2018.

Τον Ιανουάριο του 2019 υπέγραψε στον Πανιώνιο, ενώ το καλοκαίρι του ίδιου έτους αποκτήθηκε από το Ναύπλιο 2017 συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Τη σεζόν 2020-2021 αποκτήθηκε από το Αιγάλεω με το οποίο συμμετείχε στην Football League, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο ύψους 1.86 πορτιέρο, αγωνίστηκε στον Διαγόρα Ρόδου και τη Super League 2.

Σκαφίδας : «Χαρούμενος που επέστρεψα»

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου στο City, ο Δημήτρης Σκαφίδας τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο Αιγαλεω. Νιώθω οικεία στον Σύλλογο. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Παλτόγλου, καθώς και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου έδωσαν προκειμένου να επιστρέψω σε ένα τόσο μεγάλο σωματείο. Είμαι πολύ αισιόδοξος για φέτος, αφού πιστεύω ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα».

Οι μέχρι στιγμής μεταγραφές του Αιγάλεω

Γιάννης Πεχλιβανόπουλος από Αστέρα Βλαχιώτη
Δημήτρης Πολυχρόνης από ΠΑΕ Επισκοπή
Χρήστος Κολλάς από ΠΑΕ Χανιά
Γιάννης Μπαστιάνος από Διαγόρα Ρόδου
Ανδρέας Βλαχομήτρος από Νίκη Βόλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected