Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Οι πρώτες μεταγραφές του Πιερικού

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Πιερικού στις εγκαταστάσεις του Α ΔΑΚ, την έδρα του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας, με τον Λεωνίδα Μπίλη και τους συνεργάτες του να δουλεύουν σε καθημερινή βάση ενόψει της νέας σεζόν.

Από την πλευρά της η διοίκηση συνεχίζει τις επαφές της με ποδοσφαιριστές της περιοχής που αγωνίζονταν την περσινή περίοδο σε ομάδες εκτός Πιερίας και μπορούν να ανταπεξέλθουν αγωνιστικά στις υψηλές προσδοκίες της ιστορίας και του ονόματος του Πιερικού.

Όπως αναφέρει το Pieriasport, στο αγωνιστικό σκέλος αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει συμφωνία και σύντομα θα ανακοινωθούν οι Γιώργος Κυπαρίσσης (φωτ) και Μάριος Χατζηκωνσταντίνου. Νεαροί και πολλά υποσχόμενοι και οι δυο ποδοσφαιριστές, με τον πρώτο ουσιαστικά να επιστρέφει στον Πιερικό μετά από μια πολύ καλή και γεμάτη χρονιά στη Γ Εθνική με τη φανέλα της Ερμιονίδας (5ος όμιλος) και τον δεύτερο να κερδίζει την άνοδο στην SL2 με τη φανέλα του Μακεδονικού.

Χρήστος Παπαδόπουλος και Γιώργος Δεληγιάννης συμφώνησαν και συνεχίζουν και τη φετινή περίοδο στον Πιερικό, ενώ την Δευτέρα επιστρέφει και ο Πασκάλ Εμπουσί για να ενσωματωθεί στην ομάδα και να μπει στον ρυθμό των προπονήσεων.

Παράλληλα, νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από την περιοχή, μετέχουν από την αρχή της προετοιμασίας στις προπονήσεις, άφησαν καλές εντυπώσεις στο τεχνικό επιτελείο και ο Λεωνίδας Μπίλης ζήτησε να αποκτηθούν. Ανάμεσα τους και παιδιά που συμμετείχαν πέρσι στην U20.

Οι ποδοσφαιριστές ολοκληρώνουν σήμερα Παρασκευή 19/8 τις καρδιολογικές εξετάσεις στην Κατερίνη και τα εργομετρικά τους στην Θεσσαλονίκη και απομένουν οι αιματολογικές, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το άλλο Σάββατο 27 Αυγούστου στην Πτολεμαΐδα με τον Εορδαϊκό.

error: Protected