Κατηγορίες
Super League 2

Κατάντια : Μία από τις πρότυπες Ακαδημίες στην Ελλάδα δε δήλωσε στο πρωτάθλημα U17!

Δεν δηλώθηκε στο νέο πρωτάθλημα Κ17 της Super League η ΠΑΕ Ξάνθη, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ThrakiSportS.

Μπροστά στα σοβαρά προβλήματα της ομάδας, η συμμετοχή της οποίας τη νέα σεζόν είναι στον αέρα, ίσως αυτό να αποτελεί παρωνυχίδα. Αλλά ίσως να αποτελεί και ένδειξη.

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχών στο νέο πρωτάθλημα Κ17 της SL1 έληξε και η ΠΑΕ Ξάνθη δεν δήλωσε συμμετοχή, όπως έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ακόμα και όταν πριν δυο χρόνια υποβιβάστηκε από την SL1, ζήτησε ειδική άδεια και την έλαβε από τις άλλες ομάδες ώστε να συμμετάσχει υπό ίσοις όροις στο πρωτάθλημα.

Το ίδιο συνέβη και πέρυσι. Δηλώθηκαν οι ομάδες του ΑΟΞ στα Κ17 και Κ15. Στην πορεία ανακλήθηκε η δήλωση για τα Κ15 αλλά η Κ17 παρέμεινε και συμμετείχε.

Πλέον η Ξάνθη δεν δηλώθηκε και έτσι για πρώτη φορά στα χρονικά από τότε που δημιουργήθηκε η Super League με πρωτοβουλία Πανόπουλου, δεν θα υπάρχει Ξάνθη σε κανένα πρωτάθλημα που διοργανώνει, ούτε καν στα αναπτυξιακά.

Άλλωστε, για πολλούς είναι κοινό μυστικό ότι αν καταφέρει να σταθεί και να αγωνιστεί η ομάδα, θα βασίσει τον κόσμο της στα παιδιά της Κ20 και της Κ19 που μετέχουν και στις προπονήσεις υπό τους Νίκο Κεχαγιά και Κώστα Προδρομίτη.

Πλέον απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις της SL1 από τις οποίες θα προκύπτει δυστυχώς η απουσία της Ξάνθης και από το πρωτάθλημα Κ15 (στο οποίο δεν μετείχε ούτε πέρυσι προτιμώντας τα παιδάκια να παίξουν στο Γ’ Τοπικο της ΕΠΣ Ξάνθης) και από το Κ17 (όπου μετείχε κανονικά όλα τα χρόνια, ακόμα και μετά τον προπέρσινο υποβιβασμό).

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ Ξάνθη είναι η πρωταθλήτρια ομάδα στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League το 2014.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected