Αθλήματα

Μοναχό 2022: Το βίντεο με την απονομή της Ελίνας Τζένγκο και τα σπουδαία λόγια της Σποτάκοβα (vids)

Η Ελίνα Τζένγκο στο σημερινό αγώνα δεν κατέκτησε μονάχα το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό, αλλά απέσπασε τα κολακευτικά λόγια της μοναδικής Μπάρμπορα Σποτάκοβα.

Η σπουδαία κυρία του αγωνίσματος, τρίτη στον σημερινό αγώνα, με το τέλος των προσπαθειών αγκάλιασε την Ελληνίδα αθλήτρια. “Χάρηκε πολύ για εμένα, μου είπε είσαι εξαιρετική, είσαι καλή και συνέχισε έτσι. Είναι πολύ σπουδαίο να ακούω από τη συγκεκριμένη γυναίκα αυτά τα λόγια. Κάποτε την έβλεπα και τη θαύμαζα και τώρα είμαι εδώ αγωνίζομαι μαζί της, όπως και με άλλες κορυφαίες του αγωνίσματος”, είπε η Τζένγκο στη μεικτή ζώνη.

“Ξύπνησα το πρωί και όλοι μου έλεγαν πάμε θα σε περιμένουμε με σαμπάνιες να σε υποδεχθούμε το βράδυ. Όλο αυτό μου έδωσε έξτρα ενεργεία και ήρθα για να τα δώσω όλα. Ξεκίνησα με 60,00 και εκεί ξεκαθάρισαν όλα μέσα μου καθώς ήξερα πως θα είμαι στην εξάδα. Στη συνέχεια ήρθε μια μεγάλη βολή, ωστόσο για εμένα το σημαντικότερο είναι πως πέτυχα μια τόσο μεγάλη προσπάθεια στην έκτη και τελευταία”, είπε η νεαρή και συμπλήρωσε αναφορικά με τα όσα ακολούθησαν μετά το Όρεγκον. “Έφαγα τα μούτρα μου στο Όρεγκον και είπα Ελίνα μέχρι εδώ. Έκανα αρκετούς αγώνες πάνω από τα 60μ κι έτσι περίμενα να έρθει μια μεγάλη βολή, η οποία ήρθε την κατάλληλη στιγμή εδώ στον τελικό του Ευρωπαϊκού”.

Η Τζένγκο όλο αυτό το διάστημα έζησε όμορφες στιγμές με την ομάδα. “Έσφιξα λίγο το πρωί που άκουσα τα παιδιά να μου λένε για τον αγώνα, όμως, μετά είπα εντάξει Ελίνα πήγαινε να το κάνεις, για καλό σου το λένε. Μπες απόλαυσε το και κάνε τους περήφανους. Κι αυτό έκανα.

Το κλίμα στην ομάδα είναι φοβερό. Είμαστε δεμένοι χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου και πραγματικά όλες αυτές τις ημέρες ζήσαμε υπέροχες στιγμές”, κατέληξε. Η αθλήτρια θα συνεχίσει τους αγώνες της στο Diamond League στις 2 Σεπτεμβρίου και ευελπιστεί να είναι παρούσα και στον τελικό της διοργάνωσης.

Πηγή βίντεο : ΕΡΤ Α.Ε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected