Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στη Γαλλία θα συνεχίσει ο Χάρης Τσιγγάρας!

Στο ποδόσφαιρο σήμερα είσαι εδώ και αύριο εκεί. Το γνωρίζει πολύ καλά ;ή τουλάχιστον το έμαθε ο Χάρης Τσιγγάρας, καθώς δεν αποκλείεται μέσα σε λίγα 24ωρα απ’ τα «ασπρόμαυρα» του ΠΑΟΚ να ντυθεί με τα «βιολετί» της Τουλούζ!

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Χαλκιδαίος μέσος του «Δικεφάλου» ετοιμάζει βαλίτσες για το ταξίδι στη «ροζ πόλη», έδρα της Airbus, όπου λατρεύουν το ράγκμπι και τον Φαμπιάν Μπαρτέζ, εκεί όπου βρέθηκε πριν από τρία καλοκαίρια, τέτοια εποχή, ένα άλλο παιδί των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών, ο Ευθύμης Κουλούρης.

Tο όνομα του 22χρονου Έλληνα χαφ είναι εδώ και αρκετό καιρό σημειωμένο στη λίστα του Νταμιέν Κομολί, αθλητικού διευθυντή της Τουλούζ, με την ομάδα από το νότο της Γαλλίας να θέλει να ενισχυθεί μ’ έναν ποδοσφαιριστή, που μπορεί με επιτυχία να παίξει στο «6» και στο «8», στην προσπάθεια που θα κάνει για την παραμονή στην Ligue 1. Ξεκίνησε με μια νίκη και δύο ισοπαλίες, αλλά χτες γνώρισε την πρώτη ήττα, αν και προηγήθηκε 1-0, εκτός έδρας από τη Ναντ με 3-1.

Το ενδιαφέρον των «Le Téfécé» επισημοποιήθηκε πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, όπου ο Χάρης Τσιγγάρας ήταν εκτός αποστολής, καθώς είχε «κατέβει» στον ΠΑΟΚ Β’ για να πάρει χρόνο συμμετοχής και ρυθμό στα δύο φιλικά με τον Καμπανιακό και τον Πανσερραϊκό, αφού προέρχεται από μεγάλη αποχή λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς. Ένας απ’ τους λόγους που δεν έχει ακόμα πάρει χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν με την πρώτη ομάδα.

Έχοντας πριν από λίγες ημέρες κλείσει τα 22 του χρόνια, ο προερχόμενος από τις ακαδημίες του συλλόγου μέσος, είχε κομβικό ρόλο στην περσινή σεζόν, όταν ενεργοποιήθηκε μαζί με τον Λευτέρη Λύρατζη μετά από τις τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι προχωρημένες, οι Γάλλοι έχουν καταθέσει πρόταση για δανεισμό του Έλληνα ποδοσφαιριστή με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του, ύψους 2.500.000 ευρώ, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το ζητούμενο είναι αν ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση ποδοσφαιριστή για το rotation στη μεσαία γραμμή. Ο Τσιγγάρας δεν ήταν βασικός, αλλά έμοιαζε να είναι απαραίτητος στο σχεδιασμό της ομάδας, εκτός αν στην Μικράς Ασίας έχουν αποδεχθεί ότι κανένας απ’ τους Αουγκούστο και Κούρτιτς θα φέρει πρόταση για να αποχωρήσει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο κύκλος που άνοιξε πριν από δώδεκα χρόνια όταν ήρθε στην Τούμπα από την Πορταριά Χαλκιδικής κλείνει με 55 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 κύπελλο Ελλάδας με την πρώτη ομάδα. Παιδί των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών κατέκτησε το πρωτάθλημα υποδομών με την Κ19 του «Δικεφάλου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected