B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Οι 8+1 της Α κατηγορίας και μια πρώτη εικόνα για το “παζλ” της Β Ερασιτεχνικής

Για ακόμη μία χρονιά τέτοια εποχή, προκύπτει το μεγάλο ερωτηματικό το πόσες και ποιες ομάδες θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας.

Πολλά είναι τα μηνύματα που δεχόμαστε καθημερινά σχετικά με το παζλ των κατηγοριών, γι αυτό και κάναμε ρεπορτάζ ώστε να δώσουμε την όσο το δυνατόν πιο “καθαρή” εικόνα που προκύπτει από τις δηλώσεις συμμετοχής.

Όσον αφορά την Α ερασιτεχνική, τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει, παρά το γεγονός πως ολοκληρώνεται αύριο (5/9) η παράταση που δόθηκε για την αντικατάσταση ομάδων που δεν δήλωσαν συμμετοχή.

Κι αυτό γιατί, η ΕΠΟ δεν έλαβε (δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό…) απόφαση για το μέλλον του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων στη Γ Εθνική, με αποτέλεσμα (αρχές Σεπτέμβρη) οι “πράσινοι” να…αιωρούνται μεταξύ δύο πρωταθλημάτων και εκ των πραγμάτων, να μη μπορούν να κάνουν προγραμματισμό.

Αυτή η εξέλιξη δεν επιτρέπει στην ΕΠΣ Ημαθίας να προχωρήσει στη συγκρότηση της Α Ερασιτεχνικής, που (και) φέτος θα έχει απώλειες λόγω αποχωρήσεων.

Η Νίκη Αγκαθιάς, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου και η Δόξα Βρυσακίου (που προβιβάστηκε από τη Β) δεν δήλωσαν συμμετοχή, ενώ τη θέση του ΠΑΟ Κουλούρας θα πάρει η ΠΑΕ Βέροια, που φαίνεται πως θα “κατεβάσει” ερασιτεχνικό τμήμα, με νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές.

Προσκλήσεις δέχτηκαν ο Άτλας Ζερβοχωρίου, η ΑΕ Καψόχωρας και ο Ολυμπιακός Νάουσας, που επέλεξαν να μη κάνουν το μεγάλο βήμα (και ρίσκο αν θέλετε την άποψη μας), ενώ τελευταία στιγμή βρέθηκε λύση για τον ΠΑΣ Λευκαδίων.

Oι ομάδες της Α ΕΠΣ Ημαθίας :

1. Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας
2. Φίλιππος Μελίκης
3. Μακροχώρι
4. ΓΑΣ Κοπανού
5. ΠΑΕ Βέροια
6. Απόλλων Αγίου Γεωργίου
7. ΠΑΣ Λευκαδίων
8. ΑΕ Αλεξάνδρειας
9. Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (;)

Β Ερασιτεχνική : Χωρίς μεγάλες διαφοροποιήσεις η κατηγορία

Άλλη η εικόνα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας. Άλλωστε, οι απαιτήσεις δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτές της Α, γι αυτό και οι ομάδες που κλήθηκαν να αντικαταστήσουν αυτές που δεν δήλωσαν συμμετοχή, επέλεξαν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στη Β.

Με εξαίρεση τη Δόξα Κυψέλης, που δεν δήλωσε συμμετοχή, οι υπόλοιπες ομάδες συνεχίζουν κανονικά και μάλιστα αρκετές από αυτές ξεκίνησαν ήδη προετοιμασία με στόχο να είναι έτοιμες για την 1η φάση του Κυπέλλου (17 Σεπτεμβρίου).

Οι ομάδες :

1. Άχθος Αρούρης
2. ΑΕ Καψόχωρας
3. Άρης Παλαιοχωρίου
4. ΑΕ Καβασίλων
5. Απόλλων Λυκογιάννης
6. Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας
7. Άτλας Ζερβοχωρίου
8. Ολυμπιακός Νάουσας
9. Κεραυνός Επισκοπής
10. Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας
11. ΑΕΠ Βέροιας
12. Εθνικός Ράχης
13. ΜΑΣ Βεργίνα
14. Αχιλλέας Νάουσας
15. Νησαϊκός Αστέρας (Αστέρας Αλεξάνδρειας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected