Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πρώτη νίκη για τον ΑΠΟΕΛ με σπουδαίο διπλό! (vid)

Στο ΑΠΟΕΛ το μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος! Οι “γαλαζοκίτρινοι” κέρδισαν εκτός έδρας την Ανόρθωση με 0-2 και κατέγραψαν την πρώτη τους νίκη, μετά το “Χ” με την Πάφο στην πρεμιέρα. Πρώτη ήττα για την Ανόρθωση μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Ολυμπιακού.

Μαρκίνιος στο 33′ και Μπλουμ στην τελευταία φάση του αγώνα (96′) τα γκολ των γαλαζοκίτρινων που ήταν πιο ουσιαστικοί και κατάφεραν έτσι να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη.

Δεν ήταν ιδιαίτερα καλό το θέαμα ωστόσο το παιχνίδι είχε αρκετές καλές στιγμές, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν τον τρόπο να πάρουν την ουσία, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που δεν εκμεταλλεύτηκαν τις δικές τους ευκαιρίες.

Κλασικό ντέρμπι με αρκετή ένταση και διακοπές, ωστόσο σε κανένα σημείο δεν ξέφυγαν τα πράγματα. Εξαιρετική η ατμόσφαιρα, κατάμεστο το γήπεδο…

το φιλμ του αγώνα στο kerkida.net

Συνθέσεις

Ανόρθωση (Ντ.Μίλανιτς): Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Μπαϊσίνιο, Κορρέα (82′ Χαρογιάν), Κορέια, Αρτυματάς, Πάντσεον (78′ Σαμπό), Εμπραλίτζε (61′ Γουαρίς), Αντωνίου (61′ Ράντονιτς), Ουάρντα, Νινγκά (78′ Φερέιρα).

ΑΠΟΕΛ (Σ.Αυγουστή): Μπέλετς, Τσεμπάκ, Καρώ, Κρέσπο, Γουίλερ, Κονσταντίνοφ, Σατσιάς (61′ Νταουσβίλι), Ντάλσιο (60′ Μορέιρα), Μαρκίνιος (83′ Μπλουμ), Ντονγκαλά (83′ Μούγιανιτς), Μάγκλιτσα (60′ Κβιλιτάια).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected