Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Στα ΚΑΠΗ οι πρώτες υπογραφές για τον Άχθο Αρούρη

Είναι γνωστός ο μικρός μέσος όρος ηλικίας στο ρόστερ του Άχθου Αρούρη κι αυτό αποδεικνύεται κάθε χρόνο με τις κλήσεις παικτών του από τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής μας στις ομάδες Παίδων.

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο το σωματείο με το μαύρο φόντο στο έμβλημα και τη ροζ φανέλα στους αγώνες, μετά το πρώτο φιλικό που η ομάδα φυσικά και κέρδισε, έγιναν και οι πρώτες ανανεώσεις στην έδρα του συλλόγου, τα ΚΑΠΗ Βέροιας.

Αναλυτικά :

“Μετά την πρώτη φιλική αναμέτρηση που έδωσε η ομάδα μας την Κυριακή με αντίπαλο το Σταυρό, πετυχαίνοντας μάλιστα και τη νίκη, ήρθε η ώρα των ανανεώσεων αλλά και μεταγραφών.

Η κερκίδα γέμισε με ζωή μετά από τρεις μήνες και λίγο παραπάνω. Οι φωνές μας ακόμα δεν έχουν πάρει τη χροιά που θα επιθυμούσαμε αλλά είμαστε σε καλό δρόμο και μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα, βέβαια ακόμα δεν γνωρίζουμε το πότε θα γίνει η σέντρα (ίσως όμως μέχρι το επόμενο Μουντιάλ να έχουν συμπληρωθεί οι ομάδες και ξεκινήσει επιτέλους). Από την άλλη, το βαρέλι με τις μπύρες δέχτηκε πολλές μπαλιές στην πλάτη του, αλλά ο μπάρμαν κράτησε το βάθος που έπρεπε ώστε να ανακόψει τις επικίνδυνες πάσες και αυτούς που ζητούσαν λεμονάδες και χυμούς.

Για τον αγώνα να σας πω την αλήθεια δεν έχω να πω και τίποτα γιατί δεν θυμάμαι και πολλά. Θυμάμαι κάτι παιδιά με σορτς και φανέλες τρέχανε σαν παλαβοί κυνηγώντας μια μπάλα, αν είναι δυνατόν δηλαδή, εικοσιδύο μαντραχαλέοι να τρέχουν πίσω από μια ξεφούσκωτη μπάλα, ούτε στη φωλιά του κούκου δεν γίνονται αυτά. Τέλος πάντων, λεπτομέρειες τώρα, κάτι θα ξέρανε αυτοί λογικά.

Ας πάμε στα βασικά, ξεκινάμε για αρχή με τις ανανεώσεις. Κρατήσαμε με νύχια και με δόντια την παλιά φρουρά της ομάδας. Φιφίνιο, Τσιρελντίνι, Γερασίμογλου και Λευτέρ Μυστηρίοβιτς θα παραμείνουν για δυο ακόμη σεζόν στον Άχθο Αρούρη, θα τους θέλαμε για παραπάνω χρόνια αλλά έφτασε η ώρα να συνταξιοδοτηθούν.

Μετά από εξήντα ώρες διαπραγματεύσεων έκλεισαν τα συμβόλαια των παικτών. Τους ανανεώσαμε για τρεις χιλιάδες κιλοβατώρες νυχτερινού ρεύματος τον καθένα, καταφέρνοντας με αυτή τη προσφορά να τους λυγίσουμε.

Όσο για τις μεταγραφές που κάνει η ομάδα μας θα έχετε την τύχη και την ευκαιρία να μάθετε σε λίγες ημέρες παραπάνω πληροφορίες. Όταν μάθουμε και εμείς δηλαδή.

Επόμενο φιλικό του Άχθου Αρούρη την ερχόμενη Κυριακή ώρα 18:00 με τον Εθνικό Ράχης, στο δημοτικό στάδιο της Ραχιάς”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected