Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα : «Προχωράμε κανονικά για τη Γ Εθνική»

Δελτίο τύπου απέστειλε πριν λίγο ο ΦΑΣ Νάουσα, με το οποίο κάνει γνωστό πως η ομάδα θα αγωνιστεί οριστικά στη Γ Εθνική με το ΑΦΜ του Αστέρα Τριποτάμου.

Το post των φιλάθλων της ομάδας…άναψε φωτιές (ΕΔΩ), ωστόσο μετά το χθεσινοβραδινό ΔΣ, ξεκινά άμεσα η διαδικασία εκλογής νέου συμβουλίου, που θα στηριχθεί από τον πρόεδρου Αστέρα Τριποτάμου, Γιώργο Τσαχουρίδη.

Αναλυτικά :

«Οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις λήφθηκαν το βράδυ της Δευτέρας από το δ.σ. του ΦΑΣ Νάουσα και τον πρόεδρο του Αστέρα Τριποτάμου Γιώργο Τσαχουρίδη. Σύμφωνα με αυτές:

1. Ο Αστέρας Τριποτάμου παραχωρεί το ΑΦΜ στον ΦΑΣ Νάουσα, ξεκινά άμεσα τη διαδικασία μετονομασίας του συλλόγου και προκηρύσσει εκλογές για την αλλαγή της πενταμελούς νυν διοίκησής του.

2. Ο νέος σύλλογος που θα προκύψει θα αγωνιστεί τη φετινή περίοδο με το όνομα της Νάουσας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο Γιώργος Τσαχουρίδης δεσμεύθηκε ότι θα υποστηρίξει την ομάδα με όλους τους τρόπους καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα τον ευχαριστεί για τη μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει μέχρι σήμερα και για την καλή συνεργασία.»

error: Protected