Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Δύο μεταγραφές ο Φίλιππος Μελίκης

Συνεχίζεται η ενίσχυση για τον Φίλιππο Μελίκης, λίγες μέρες πριν το πρώτο επίσημο ματς για το Κύπελλο Ημαθίας με αντίπαλο την ΑΕ Καψόχωρας (17/9).

Οι “ερυθρόλευκοι” απέκτησαν τον 21χρονο (01/01/2001) μέσο, Αντώνη Λίπε που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας (παλαιότερα σε Νίκη Αγκαθιάς, ΓΑΣ Ροδοχωρίου, Βέροια U19) και τον 17χρονο (30/01/2005) τερματοφύλακα, Λευτέρη Καψάλη που υπερασπίστηκε πέρσι τα γκολπόστ της Δόξας Κυψέλης και πριν ανήκε στην Ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Αναλυτικά :

“Ο ιστορικός Φίλιππος Μελίκης καλωσορίζει στην μεγάλη του Αθλητική οικογένεια τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Λίπε γεννημένο 01-01-2001 ο Αντώνης έχει αγωνιστή στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ & ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ. Το ΔΣ του συλλόγου εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ο Φίλιππος Μελίκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Λευτέρη Καψάλη. Ο Λευτέρης αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με την φανέλα της Δόξας κυψέλης ενώ ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την Ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας όπου και διετέλεσε για πολλά χρόνια τερματοφύλακας της Ακαδημίας με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατηγορία Κ14 την χρονιά 2019 το ΔΣ του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα του Φιλίππου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected