Εθνικές Ομάδες

Ήττα στο φιλικό για την Εθνικό Κορασίδων

Η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της Σλοβακίας σε φιλική αναμέτρηση η οποία διεξήχθη στο γήπεδο Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Το σκορ για την Σλοβακία άνοιξε η Στράκοβα στο 14ο λεπτό ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε η Μαρτσίσκοβα στο 75’έπειτα από κόντρα της μπάλας στο σώμα της.

Αυτή ήταν η δεύτερη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ομάδας απέναντι στην Σλοβακία (είχε προηγηθεί η ήττα με 1-0) στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη συμμετοχή στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 στην Ισπανία.

Συνθέσεις

Ελλάδα (Γιάννης Παπακώστας): Πεταλωτή, Λομποτέση, Μαξ, Κωνιωτάκη, Δέλιου, Φανουράκη, Γιοβάνη, Γιαννή, Ίβιτς, Κωσταρά, Γκότση. Έπαιξαν και οι: Λαζαράκη, Τζουρτζεβιτς, Ζάγκλη, Φακίνου, Κατηκαριδου, Κιουρεξίδου, Καϊτατζή, Μούγιου, Μούκα, Θεοδωράκη, Ντατη.

Σλοβακία (Τ. Γέλσιτς): Οπάλκοβα, Μιχάλτσοβα, Βακούλοβα, Σλούκοβα, Κραμλίκοβα, Στράκοβα, Μπούτσκοβα, Γκλόντοβα, Μπελίτσοβα, Χλαβίνκοβα, Ζίγκοβα. Έπαιξαν και οι: Ζάροβα,Χορβάτχοβα, Σερβάτκοβα, Ρουμαντσίκοβα, Μαρτσίσκοβα, Πετράσοβα, Παούνκοβα, Προκόπσοβα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected