Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μία ακόμη αποχώρηση ομάδας από τη Γ Εθνική

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, στην επικαιρότητα εμφανίζονται οι περιπτώσεις ομάδων που δεν καταφέρνουν να δώσουν το παρών στη Γ Εθνική.

Μια κατηγορία που ομολογουμένως παρουσιάζει τις δικές της δυσκολίες, οι οποίες επηρεάζουν σημαντικά κάποιες ομάδες που αποφασίζουν τελικά τη συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Αστέρα Βλαχιώτη, που μετά από την παρθενική του παρουσία στη Super League 2, δηλώνει αδυναμία συμμετοχής στη Γ Εθνική.

Η ανακοίνωση :

“Μετά τις ατελέσφορες προσπάθειες για συμμετοχή της ομάδας μας στα πρωταθλήματα της Superleague 2 και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ανακοινώνουμε την επιστροφή του Αστέρα Βλαχιώτη στην Α τοπική κατηγορία της Λακωνίας έπειτα από 6 χρόνια απουσίας μας στις εθνικές κατηγορίες της χώρας.

Έτσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι σε αυτή τη νέα σελίδα για την ιστορία της ομάδας μας προπονητής θα είναι ο κ. Κατσίχτης Αργύρης, με βοηθό του και γυμναστή τον κ. Στέλιο Μήτρη,
και προπονητή τερματοφυλάκων τον κ. Εμμανουηλιδη Βασίλη.

Το Δ.Σ του Αστέρα Βλαχιώτη θα αποτελείται από τους:

Ρουμπή Κωνσταντίνο
Τσοπανόγλου Γεώργιο
Γρεβενίτη Κωνσταντίνο
Στρατήγη Βασίλειο
Βέρδο Ηλία
Βαρελά Ευστράτιο
Ρούσσο Νικόλαο
Κουτσοθεοδωρή Ιωάννη.

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα 19/9 στη φυσική μας έδρα, το Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη.

Η ιστορία συνεχίζεται…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected