Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Ανατροπή και πρόκριση στην παράταση για τον Αστέρα Σταυρού

Μεγάλη νίκη και ιστορική πρόκριση για τον Αστέρα Σταυρού κόντρα στον Βατανιακό.

Στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Κυπελλούχος Φθιώτιδας επικράτησε με 3-2 στην παράταση και προκρίθηκε στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Γιώργος Χαντζής, που πέτυχε το πέναλτι με το οποίο ο Αστέρας μείωσε στο 89′ αλλά και το γκολ στις καθυστερήσεις που έφερε το ματς στα ίσια. Από την άλλη πλευρά, οι Κυπελλούχοι Πιερίας δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους 0-2 (με Παπαδόπουλο και Μήτρακα), ενώ εξέφρασαν πολλά παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Μετά από ένα γκραν γκινιόλ ματς στην παράταση, ο Φούντας στο 119′ με ένα ωραίο σουτ έκανε το 3-2 και έστειλε τον Αστέρα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Αλμωπό Αριδαίας.

Και οι δύο ομάδες, ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές καθώς στο 84΄αποβλήθηκε ο Μόσχος για τους γηπεδούχους και τρία λεπτά μετά ο Κολαξίδης για τον Βατανιακό.

Συνθέσεις (αναμένονται οι αλλαγές)

Αστέρας Σταυρού : Τσάμης, Φούντας, Στυλιανός, Μόσχος, Akassou, Λυτάκης, Ταμπάκης, Λάππας, Αυγουστάτος, Ζαχάρης, Χαντζής.

Βατανιακός : Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης, Κολαξίδης, Λιόλιος, Τσιώμης, Παπαδόπουλος, Καλαϊτζίδης, Παρδάλης, Ζώβληκας, Μητράκας.

*με στοιχεία από το lamiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected