Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Με…περίπατο στον 3ο γύρο η Ηλιούπολη

Την πρόκριση της στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε η Ηλιούπολη, επικρατώντας άνετα με σκορ 7-0 του Ερμή Μελιγούς.

Η ομάδα της Αττικής έκανε το…χρέος της κόντρα στον Ερμή, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της Αρκαδίας. Για το συγκρότημα του Νίκου Παντέλη το…μυαλό βρίσκεται σαφώς στην κατά τα φαινόμενα συμμετοχή της ομάδας στη Super League 2, μετά την αποχώρηση της Ξάνθης.

Το φιλμ

Οι γηπεδούχοι είχαν το «πάνω χέρι» σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, το οποίο σε μεγάλο μέρος του διεξήχθη υπό έντονη βροχόπτωση. Η πρώτη ευκαιρία σημειώθηκε στο 15′ με τον Μπαστακό ο οποίος έστειλε την μπάλα λίγο άουτ μετά από κεφαλιά. Στο 16′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Σαραντόπουλο, ωστόσο ο Πολίτης είπε όχι στο πλασέ του επιθετικού του Ερμή.

Η Ηλιούπολη πραγματοποίησε ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο από το 20 λεπτό, δημιουργώντας ευκαιρίες και 2 γκολ. Στο 20′ ο Δημητριάδης αστόχησε από πολύ κοντά, ωστόσο κατάφερε να βρει δίχτυα στο 22′, σημειώνοντας το 1-0. Ένα λεπτό αργότερα, ο Γιάννης Βάρκας σημείωσε το 2-0 με κεφαλιά, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου.

Η Ηλιούπολη μπήκε δυνατά και στο 2ο ημίχρονο, με τους παίκτες του Νίκου Παντέλη να διευρύνουν το σκορ. Πιο συγκεκριμένα, στο 48′ ο Μπαστακός σημείωσε το 3-0 με κοντινό πλασέ, ενώ ακολούθησαν στο 56′ ο Δημητριάδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, στο 66′ ο Τριανταφυλλάκος, στο 78′ ο Γεωργιάδης, ενώ στο 85′ ο Τριανταφυλλάκος διαμόρφωσε το τελικό 7-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς.

Στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα της Αττικής θα αγωνιστεί με την Καλλιθέα και συγκεκριμένα την επόμενη Τετάρτη 28/9 στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης.

Συνθέσεις

ΓΣ Ηλιούπολης : Πολίτης, Κρητικός (60′ Ανδρεου), Πατσατζόγλου, Μπουσάι (60′ Γεωργιάδης), Τσαφταρίδης (57′ Κωστόπουλος), Γκοτσούλιας, Τριανταφυλλάκος, Δημητριάδης, Βάρκας (57′ Κρέτση), Βασιλείου, Μπαστακός (70′ Παπαγιαννόπουλος).

Ερμής Μελιγούς : Κατσιαούνης, Πολυμενάκος, Βέργος, Ράλλιος, Σέλλης, Πούτσης (62 Κατσίρης), Σούρσος (62′ Ιατρίδης / 76′ λ.τ. Ioρντάν), Αδάμης, Σαραντόπουλος (82′ Κούρος), Κοδέλλας (Βλάχος 63′), Γουόρντεν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected