Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Ευρεία φιλική νίκη του Αιγινιακού στη Μελίκη, βραβεύτηκε ο Γιώργος Ντάμτσιος (vid)

Συνεχίζεται η προετοιμασία…διαρκείας για τις ερασιτεχνικές ομάδες, αναμένοντας τους ιθύνοντες να πάρουν απόφαση για το πότε θα ξεκινήσει η φετινή σεζόν.

Σε φιλικό που διεξήχθη σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Μελίκης, ο Αιγινιακός ήταν άκρως αποτελεσματικός και με έξι τέρματα, επικράτησε του τοπικού Φίλιππου.

Τα γκολ για την ομάδα της Πιερίας πέτυχαν οι Φιρινίδης (52′ και 57′), Σαββίδης (68′), Χατζηδίμπας (73′), Καπετάνος 82′) και Παυλίδης λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Πριν τον αγώνα, η διοίκηση του Φιλίππου βράβευσε τον συντοπίτη, Γιώργο Ντάμτσιο, που οδήγησε πέρσι τους «κυανόλευκους» στην άνοδο στην Α Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Πιερίας. Την απονομή της τιμητικής πλακέτας έκανε ο ταμίας των «ερυθρόλευκων», Σωτήρης Ντόβας ενώ ο αρχηγός Αντώνης Παρσόπουλος του έδωσε ανθοδέσμη.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Μαυρίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Μουρατίδη και Μητρόπουλο.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης (Γρηγόρης Ηλιάδης) : Καψάλης Ε., Καψάλης, Ηλιάδης, Παρσόπουλος Α., Τσιφλίδης, Βουλγαράκης, Καραγκιοζόπουλος, Αργυρόπουλος, Ψάλτης, Κοντογιάννης, Κριστιάν. Αγωνίστηκαν και οι Μπουκουβάλας, Καρντεμίδης, Χολέβας, Νατσιάλης, Πατσιαβούρας, Καραβαδές, Καλαϊτζίδης

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος) : Κύρου, Δαραής, Παππάς, Ρίζος, Μπουτάνι, Κιρκιλιανίδης, Τσολακίδης, Χατζηδίμπας, Καπετάνος, Σαββίδης, Καταχιώτης. Αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Παυλίδης, Τασιώνας, Βουλτσίδης, Φιρινίδης

*Ο παλιός κανονιέρης του Φιλίππου και πατέρας του τιμωμένου προσώπου, Δημήτρης Ντάμτσιος βρέθηκε στο γήπεδο και ήταν περήφανος για τον γιο του. Παρέα καθόταν με τον μακροβιότερο παράγοντα του Αιγινιακού, Γιώργο Μηνούδη και συζητούσαν για τα παλιά ντέρμπι του παρελθόντος ανάμεσα στις δύο ομάδες.

**Το γενικό πρόσταγμα είχε ο παράγοντας του Φιλίππου και αδερφός του Γιώργου Ντάμτσιου, Βασίλης που εκτός από γιατρός αγώνα, έκανε τα πάντα ώστε η φιλοξενία προς τα μέλη της Αιγινιώτικης αποστολής να είναι άψογη από κάθε πλευρά. Με δύο λόγια θα τον χαρακτηρίζαμε «πανταχού παρών»!

error: Protected