Κατηγορίες
Super League 2

ΝΠΣ Βέροια : Συνεχίζεται η προετοιμασία της U19, στο τεχνικό επιτελείο ο Ραφαήλ Μπαντής

Νέο πρόσωπο στο τεχνικό team των τμημάτων υποδομής του ΝΠΣ Βέροια.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ραφαήλ Μπαντής εντάσσεται στο επιτελείο της U19, αναλαμβάνοντας συνεργάτης του Τάσου Ανθυμιάδη. Ο νεαρός τεχνικός, κάτοχος διπλώματος UEFA B, επέστρεψε από την Κέρκυρα όπου εργάστηκε στην Ακαδημία του ΠΑΟ Σφακιανάκη.

Θυμίζουμε πως στο τεχνικό επιτελείο του εν λόγω τμήματος βρίσκεται και ο Χρήστος Ζαρογιάννης.

Όσον αφορά την προετοιμασία της U19, η οποία συμπλήρωσε πέντε εβδομάδες, το πρόγραμμα των προηγούμενων ημερών περιελάμβανε δύο φιλικά. Αρχικά με τον ΜΑΣ Βεργίνα (σκορ 9-0) στο οποίο αγωνίστηκαν οι Αδαμίδης, Χαβιαρόπουλος, Χοχλιούρος, Καρασαρίδης, Τάσο, Βασιλειάδης, Κετόγλου, Φούγιας, Λαφάρας, Σουπιάδης, Φωτόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Τέγος Α., Τέγος Τ., Τσανασίδης, Ματελόπουλος, Τσανακτσίδης, Δημητρουλάκος, Τούφας, Γράτσιανος.

Δύο μέρες μετά, η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη μετέβη στο Λυκόστομο Πέλλας, όπου αντιμετώπισε την τοπική ομάδα και ηττήθηκε 3-1. Αγωνίστηκαν οι Αδαμίδης, Καρασαρίδης, Τάσο, Χαβιαρόπουλος, Δημητρουλάκος, Βασιλειάδης, Φούγιας, Κετόγλου, Σουπιάδης, Φωτόπουλος, Λαφάρας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι : Τέγος Α., Τέγος Τ.,Χοχλιούρος, Τσανασίδης, Τσανακτσίδης, Ματελόπουλος, Γράτσιανος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected